ΚΥΠΡΟΣ: Τσουχτερό πρόστιμο σε 23χρονο – Έβγαζε λεφτά από παράνομα τσιγάρα και τώρα τα πληρώνει

ΚΥΠΡΟΣ: Τσουχτερό πρόστιμο σε 23χρονο – Έβγαζε λεφτά από παράνομα τσιγάρα και τώρα τα πληρώνει

Εξώδικό πρόστιμο ύψος 6.500 ευρώ κατέβαλε 23χρονος για υπόθεση αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων.

Στις 19:00 το απόγευμα της Παρασκευής 21/08, η Αστυνομία  στην Πάφο έλαβε πληροφορίες ότι αλλοδαπός ο οποίος διακινείτο με συγκεκριμένο όχημα έχει στην κατοχή του αδασμολόγητα τσιγάρα τα οποία πουλά σε περαστικούς. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, για την υπόθεση ενημερώθηκαν τα περίπολα της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου τα οποία ανέκοψαν το εν λόγω όχημα στην οδό Νικολάου Νικολαϊδη στην Πάφο.

Ο οδηγός όπως διαφάνηκε είναι 23χρονος αλλοδαπός  μόνιμος κάτοικος Κύπρου. Σε έρευνα που έγινε στο όχημα του ανευρέθηκαν 43 κούτες τσιγάρα και 32 πακέτα καπνού καθώς και αριθμό πακέτων καπνού για ναργιλέ.

Επίσης στο όχημα του 23χρονου εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των 930 ευρώ. Σε σωματική έρευνα εντοπίστηκαν στην κατοχή του 1.250 ευρώ.

Ο 23χρονος  τέθηκε υπό κράτηση για το αδίκημα αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων. Ακολούθως ενημερώθηκε λειτουργός του τελωνείου ο οποίος μετέβη στην σκηνή και του εξέδωσε εξώδικο ύψους 6.000 ευρώ και άλλα 500 ευρώ για να του επιστραφεί το αυτοκίνητο το οποίο του κατασχέθηκε. 

Αφού κατέβαλε το ποσό των 6.500 ευρώ,  ο 23χρονος γύρω στις 22:00 αφέθηκε ελεύθερος.

Σημειώνεται πως προηγουμένως έγινε έρευνα στην οικία του 23χρονου χωρίς να ανευρεθεί οτιδήποτε άλλο.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.