ΔΙΕΘΝΗ

Ανανέωσε με Λίβερπουλ ο Χέντερσον

Ανανέωσε με Λίβερπουλ ο Χέντερσον

Ο Τζόρνταν Χέντερσον θα αγωνίζεται στην Λίβερπουλ για αρκετά ακόμη χρόνια.

Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, ο ποδοσφαιριστής ανανέωσε το συμβόλαιο του, ενώ Αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως πρόκειται για πενταετή συμφωνία.

Οι εβδομαδιαίες του απολαβές αυξάνονται στις 100.000.

Ο ίδιος, μετά την ανακοίνωση είπε:

«Πετάω στα σύννεφα που τελικά υπέγραψα. Υπήρχε πολλή φημολογία για το μέλλον μου τον τελευταίο καιρό. Είναι σπουδαίο για εμένα που θα παραμείνω σε αυτόν τον σύλλογο. Θεωρώ ότι είναι καλό διάστημα για να κοιτάξουμε μπροστά με την ομάδα που έχουμε, τον προπονητή, το μέγεθος της Λίβερπουλ και τους οπαδούς μας. Πραγματικά πιστεύω πως στα επόμενα χρόνια θα μπορούμε να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί και να κερδίζουμε τρόπαια.

Αυτή είναι η επόμενη φάση. Έχουμε δείξει τεράστια βελτίωση τα τελευταία χρόνια και πιστεύω πως η επόμενη φάση είναι να ξεκινήσουμε να διεκδικούμε και να κατακτούμε τρόπαια» 

Από την πλευρά του ο Μπρένταν Ρότζερς ανάφερε:

«Ο Τζόρνταν είναι ένας απίθανος επαγγελματίας και η αφοσίωσή του στην καριέρα του και γενικά το ποδόσφαιρο τον κάνει υπόδειγμα για κάθε νεαρό παίκτη. Πέρασε δύσκολα στην Λίβερπουλ αλλά η βελτίωσή του, η ανάπτυξή του μέσα από την δίψα που έχει για το άθλημα και η θέληση που έδειξε τον έκαναν να μάθει και να γίνει καλύτερος.

Το γεγονός ότι υπέγραψε ένα πολυετές συμβόλαιο είναι ένα σημάδι της πίστης του για το τι μπορούμε να καταφέρουμε εδώ. Θα έχει έναν πολύ μεγάλο ρόλο να παίξει στο πλάνο μας να πάμε αυτήν την ομάδα μπροστά.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το μέλλον μας και το τι μπορούμε να καταφέρουμε ενωμένοι. Η σημερινή ανανέωση είναι ακόμη ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός

Οι ιδιοκτήτες είναι αποφασισμένοι να δημιουργήσουν μια ομάδα που μπορεί να μεγαλώσει, να βελτιωθεί και να κερδίζει. Έχουμε προχωρήσει σε κάποιες πολύ σημαντικές ανανεώσεις φέτος (σ.σ Στάριτζ, Κουτίνιο, Χέντερσον) και είμαι αισιόδοξος πως, υπό την επιστασία του Ίαν Άιρ, θα έρθουν και άλλες ανανεώσεις μεγάλων ταλέντων, αλλά και προσθήκες σε αυτήν την ομάδα».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top