Δεκαεννέα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν σε γηροκομείο στο Μαρούσι Αττικής

Δεκαεννέα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν σε γηροκομείο στο Μαρούσι Αττικής

Προβληματισμός επικρατεί στις ελληνικές υγειονομικές Αρχές λόγω του εντοπισμού 19 κρουσμάτων κορωνοϊού σε γηροκομείο στο Μαρούσι. 


Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των ελέγχων που κάνει ο ΕΟΔΥ στα γηροκομεία εντοπίστηκαν 19 θετικά κρούσματα κορωνοϊού σε γηροκομείο στο Μαρούσι.

Όλοι τους είναι ασυμπτωματικοί και μεταφέρονται σε κλινική, ενώ ήδη στο σημείο μεταβαίνουν ο  Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, και κλιμάκιο του ΕΟΔΥ προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση. 

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.

BEST OF TOTHEMAONLINE