ΚΥΠΡΟΣ: Ήρθε από τις ΗΠΑ και μετέδωσε τον κορωνοϊό σε δεκάδες πολίτες - Η ποινή της 47χρονης

ΚΥΠΡΟΣ: Ήρθε από τις ΗΠΑ και μετέδωσε τον κορωνοϊό σε δεκάδες πολίτες - Η ποινή της 47χρονης

Πρόστιμο €800 επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας  στην γυναίκα που ήρθε από τις Ηνωμένες Πολιτείες και μετέδωσε τον κορωνοϊο σε δεκάδες πολίτες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 47χρονη κρίθηκε ένοχη μετά από δική για την κατηγορία που αφορά τα μέτρα με σκοπό την παρεμπόδιση της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το δικαστήριο έλαβε ως ελαφρυντικό το γεγονός πως δεν ήταν ενήμερη για τον περί Λοιμοκαθάρσεως νόμο, αφού έλειπε στο εξωτερικό.

Η γυναίκα κατέβαλε άμεσα τα χρήματα.

Η υπόθεση σημειώθηκε τον περασμένο Ιούλιο όταν η 47χρονη επέστρεψε από τις ΗΠΑ και αντί να παραμείνει σε αυτοπεριοσμό, οπως προνοεί το διάταγμα του Υπουργείου Υγείας, συμμετείχε σε συναθροίσεις με πολλά άτομα, με αποτέλεσμα να προκύψουν δεκάδες  κρούσματα από τις επαφές της. 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Βασιστείτε σε μένα»: Συναντήθηκε με Χριστοδουλίδη ο Χασίμ Ντιάν - Επαναβεβαίωσαν την βούληση για επανέναρξη των συνομιλιών

«Βασιστείτε σε μένα»: Συναντήθηκε με Χριστοδουλίδη ο Χασίμ Ντιάν - Επαναβεβαίωσαν την βούληση για επανέναρξη των συνομιλιών

Τον νέο Ειδικό Αντιπρόσωπο του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο και επικεφαλής της ΟΥΝΦΙΚΥΠ Χασίμ Ντιάν, δέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE