ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο ΕΒΕ Λάρνακας παρουσιάστηκε το έργο για ενιαία ανάπτυξη λιμανιού και μαρίνας

Στο ΕΒΕ Λάρνακας παρουσιάστηκε το έργο για ενιαία ανάπτυξη λιμανιού και μαρίνας

Στην παρουσία του Υπουργού Μεταφορών Γιάννη Καρούσου έγινε πρόσφατα στα γραφεία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου  Λάρνακας (ΕΒΕΛ), από την επιτυχούσα Κοινοπραξία η παρουσίαση του έργου της ενιαίας ανάπτυξης λιμανιού – μαρίνας της πόλης.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Επιμελητηρίου αναφέρεται ότι «σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα μεταξύ του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννη Καρούσου και του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕΛ, παρουσιάστηκε από την επιτυχούσα Κοινοπραξία το ενιαίο έργο του λιμανιού και της μαρίνας της πόλης».
 
Προστίθεται ότι «την παρουσίαση έκανε ο Πάνος Αλεξάνδρου, συντονιστής της Κοινοπραξίας Eldeman Holding B.V και Alexandrou Corporate Services και αναμένεται ότι το έργο της ενιαίας ανάπτυξης λιμανιού και μαρίνας Λάρνακας θα αποτελέσει την κινητήρια δύναμη κάθε τομέα της τοπικής οικονομίας, για τα επόμενα δέκα χρόνια».
 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Αλεξάνδρου «απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις και από τους χρήστες του λιμανιού με τους οποίους θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις, στην παρουσία και εκπροσώπων του Υπουργείου Μεταφορών, με σκοπό την καλύτερη επαφή και διευκόλυνση των χρηστών του λιμανιού, ενόψει της ανάληψης του έργου από την επιτυχούσα Κοινοπραξία».
 
Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Λάρνακας Σταύρος Σταύρου «εξέφρασε ευχαριστίες στον Υπουργό Μεταφορών, τον Γενικό Διευθυντή και το προσωπικό του Υπουργείου για την συνεργασία στην πραγματοποίηση αυτού του σημαντικού έργου. Ταυτόχρονα έδωσε σημασία στη διάθεση τόσο του Υπουργείου, όσο και της Κοινοπραξίας για συζήτηση με τους χρήστες του λιμανιού, ούτως ώστε οι εξαγωγείς και γενικότερα οι εμπορευόμενοι να ενισχύσουν τη συνεργασία τους και την κατανόηση με τον νέο διαχειριστή του λιμανιού».
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «οι συναντήσεις χρηστών του λιμανιού με την Κοινοπραξία και το Υπουργείο, με τον συντονισμό του ΕΒΕ Λάρνακας, αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα».

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top