Πυρκαγιά σε κατοικίες στη Λευκωσία - Επιστρατεύτηκαν αναπνευστικές συσκευές

Πυρκαγιά σε κατοικίες στη Λευκωσία - Επιστρατεύτηκαν αναπνευστικές συσκευές

Πυρκαγιά σε κατοικίες στο χωριό Φτερικούδι, σημειώθηκε το Σάββατο (19/09).

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 13.48 σε κατοικίες στο χωριό Φτερικούδι Επαρχίας Λευκωσίας.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δύο κατοικίες με κατασκευαστική συνοχή (εφαπτόμενες).

Εργάζονται συνολικά 4 πυροσβ οχήματα με 10 πυροσβέστες από την Επαρχία Λευκωσίας. Επιπρόσθετα έχουν ανταποκριθεί για βοήθεια δύο πυροσβεστικά οχήματα από Τμήμα Δασών για προμήθεια νερού.

Οι ένοικοι της πρώτης κατοικίας απουσίαζαν ενώ της δεύτερης εξήλθαν του χώρου με ασφάλεια. Χρησιμοποιούνται για την κατάσβεση γραμμές νερού και αναπνευστικές συσκευές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE