Ένας πρώην Ομονοιάτης στη ΛΙΣΤΑ για τον πάγκο της Σάλκε!

Ένας πρώην Ομονοιάτης στη ΛΙΣΤΑ για τον πάγκο της Σάλκε!

Σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα, ο πρώην παίκτης της Ομόνοιας και νυν κόουτς, Δημήτρης Γραμμόζης είναι μεταξύ των υποψηφίων για να διαδεχθούν τον Ντέβιντ Βάγκνερ στην τεχνική ηγεσία της Σάλκε.

Μετά τον Ραζβάν Λουτσέσκου, άλλος ένας προπονητής με… ελληνικό χρώμα βρίσκεται στη λίστα της Σάλκε για να διαδεχθεί τον Ντέβιντ Βάγκνερ στην τεχνική ηγεσία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της γερμανικής ιστοσελίδας “waz.de”, ο Δημήτρης Γραμμόζης είναι μεταξύ των τριών υποψηφίων για να καθίσουν στον πάγκο των “Βασιλικών Μπλε”, μαζί με τους Μαρκ Φαν Μπόμελ και Μάνουελ Μπάουμ.

Ο 41χρονος Έλληνας τεχνικός πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν με την Ντάρμστατ στη Ζweiteliga, την οποία και οδήγησε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Μάλιστα, το προηγούμενο διάστημα το όνομά του είχε συνδεθεί και με το Αμβούργο.

sport24.gr

The post Ένας πρώην Ομονοιάτης στη ΛΙΣΤΑ για τον πάγκο της Σάλκε! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect