Πάφος: Όπλο και 500 ευρώ άρπαξαν διαρρήκτες από οικία στην Ασπρογία

Πάφος: Όπλο και 500 ευρώ άρπαξαν διαρρήκτες από οικία στην Ασπρογία

Διάρρηξη κατοικίας σημειώθηκε χθες στην κοινότητα της Ασπρογιάς στην Επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ιδιοκτήτης κατοικίας κατήγγειλε ότι ενώ απουσίαζε απ’ αυτή άγνωστοι εισήλθαν στην οικία του και απέσπασαν ένα όπλο τύπου ΔΟΚΟ και το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Παναγιάς μετέβησαν στη σκηνή και ύστερα από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν πως οι δράστες πέτυχαν είσοδο και έξοδο από αλουμινένια πόρτα αφού πρώτα την παραβίασαν.

Η Αστυνομία συνέλεξε από την σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Ισραηλινός αξιωματούχος δήλωσε ότι το Τελ Αβίβ περιμένει σύντομα την απόφαση του Αμερικανού προέδρου για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν. Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times of Israel, αυτή απόφαση αναμένεται μέσα στις επόμενες 24 με 48 ώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE