ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκαν δύο θετικά κρούσματα

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκαν δύο θετικά κρούσματα

Δύο θετικά κρούσματα κορωνοϊού από σύνολο 1335 διαγνωστικά τεστ, εντοπίστηκαν την Κυριακή 04/10, στα κατεχόμενα σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο.

Σε δηλώσεις του ο «υπουργός υγείας» Αλί Πιλλί, είπε ότι το ένα άτομο ήρθε στα κατεχόμενα με πλοίο ενώ το άλλο άτομο εντοπίστηκε μέσω της διαδικασίας της ιχνηλάτησης επαφής ήδη επιβεβαιωμένου κρούσματος.

Μέχρι χθες στα κατεχόμενα διενεργήθηκαν συνολικά 174,479 τεστ και ο αριθμός των κρουσμάτων έφτασε τα 772.

Από ΚΥΠΕ
 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Επαφές στην Κύπρο, μεταξύ 1-2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσουν η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα και οι Πρόεδροι των πολιτικών ομάδων, ενόψει της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου μεταξύ άλλων θα έχουν και συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE