ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ανακοινώθηκε ότι ανοίγουν το παραλιακό μέτωπό της Αμμοχώστου

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ανακοινώθηκε ότι ανοίγουν το παραλιακό μέτωπό της Αμμοχώστου

Πέντε μέρες πριν από τις ψευδοεκλογές στα κατεχόμενα  ο ψευδοπρωθυπουργός Ερσίν Τατάρ μετέβη στην Τουρκία για συνάντηση με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογαν.

Ο «εκλεκτός» του σουλτάνου μαζί με τον ίδιο σε συνέντευξη τύπου ανακοίνωσαν πως λήφθηκε η απόφαση για άνοιγμα του παραλιακού μετώπου της κατεχόμενης Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα ο Τατάρ ανέφερε: «Κάνουμε το πρώτο βήμα σύμφωνα με τον οδικό μας χάρτη και ανοίγουμε την παράκτια ζώνη.Το κοινό θα μπορεί να εκμεταλλευτεί την ακτή από την Πέμπτη.»

Ο Ερντογάν από τη μεριά του ανέφερε: «Συγχαίρω όλους τους Τουρκοκύπριους λαούς για αυτήν την όμορφη εξέλιξη»

Η είδηση είναι ήδη πρωτοσέλιο σε όλες τις ιστοσελίδες των κατεχομένων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάφος: Κλιμάκιο του ΥΠΕΣ σαρώνει τις Τ/κ περιουσίες μετά τις καταγγελίες κατά του Δημάρχου

Πάφος: Κλιμάκιο του ΥΠΕΣ σαρώνει τις Τ/κ περιουσίες μετά τις καταγγελίες κατά του Δημάρχου

Μετά τις καταγγελίες που έγιναν για τον Δήμο Πάφου και τον τελούντα εν αργία Δήμαρχο Πάφου σε σχέση με τουρκοκυπριακές περιουσίες, το Υπουργείο Εσωτερικών προβαίνει σε σχετικούς ελέγχους στην Υπηρεσία Διαχείρισης Τουρκοκυπριακών Περιουσιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE