ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ανακοινώθηκε ότι ανοίγουν το παραλιακό μέτωπό της Αμμοχώστου

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ανακοινώθηκε ότι ανοίγουν το παραλιακό μέτωπό της Αμμοχώστου

Πέντε μέρες πριν από τις ψευδοεκλογές στα κατεχόμενα  ο ψευδοπρωθυπουργός Ερσίν Τατάρ μετέβη στην Τουρκία για συνάντηση με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογαν.

Ο «εκλεκτός» του σουλτάνου μαζί με τον ίδιο σε συνέντευξη τύπου ανακοίνωσαν πως λήφθηκε η απόφαση για άνοιγμα του παραλιακού μετώπου της κατεχόμενης Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα ο Τατάρ ανέφερε: «Κάνουμε το πρώτο βήμα σύμφωνα με τον οδικό μας χάρτη και ανοίγουμε την παράκτια ζώνη.Το κοινό θα μπορεί να εκμεταλλευτεί την ακτή από την Πέμπτη.»

Ο Ερντογάν από τη μεριά του ανέφερε: «Συγχαίρω όλους τους Τουρκοκύπριους λαούς για αυτήν την όμορφη εξέλιξη»

Η είδηση είναι ήδη πρωτοσέλιο σε όλες τις ιστοσελίδες των κατεχομένων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE