Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Κλεμάν

Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Κλεμάν

Αναφορές από τη Γαλλία φέρνουν τον Παναθηναϊκό να ασχολείται με τον Γάλλο αμυντικό χαφ της Σεντ Ετιέν.

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού φέρνουν αναφορές από τη Γαλλία έναν παίκτη με σημαντική καριέρα στο Σαμπιονά, τον Ζερεμί Κλεμάν. Ο 31χρονος αμυντικός μέσος αγωνίζεται την τελευταία τετραετία στη Σεντ Ετιέν, έχει ένα χρόνο συμβολαίου ακόμα αλλά σύμφωνα με όσα υπογραμμίζουν οι Γάλλοι, δεν σκοπεύει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του. Εκεί εμπλέκουν τον Παναθηναϊκό αναφέροντας ότι οι Πράσινοι έχουν δείξει ενδιαφέρον.

Ο Κλεμάν είναι αριστεροπόδαρος, παίζει αμυντικό χαφ σε 4-3-3 αλλά και σύστημα με δύο αμυντικά χαφ και «κουβαλάει» μια σημαντική καριέρα σε Λιόν, Ρέιντζερς, Παρί Σεν Ζερμέν προτού καταλήξει με ένα πολύ καλό συμβόλαιο προ τετραετίας στη Σεντ Ετιέν. Το κασέ του έκτοτε έχει «πέσει» βέβαια και δεν φτάνει πια τα 700.000 ευρώ αλλά δεν παύει να είναι «τσουχτερή» περίπτωση για τον Παναθηναϊκό.

Οι Πράσινοι ψάχνουν ένα «δυνατό» όνομα για αμυντικό χαφ.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE