ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στο Λίβανο από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας και τη Μητρόπολη Κωνσταντίας - Αμμοχώστου

Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στο Λίβανο από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας και τη Μητρόπολη Κωνσταντίας - Αμμοχώστου

Η Διεύθυνση της Μαρίνας Αγίας Νάπας σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας - Αμμοχώστου και με τη συνδρομή του Υπουργείου Άμυνας και του ΓΕΕΦ, οργάνωσαν και απέστειλαν ανθρωπιστική βοήθεια στο Λίβανο, σε μια προσπάθεια στήριξης και αλληλεγγύης προς τον δοκιμαζόμενο λαό της γειτονικής χώρας και προκειμένου να συνδράμουν ουσιαστικά στην αντιμετώπιση των καταστροφικών συνεπειών της φονικής έκρηξης στο λιμάνι της Βηρυτού.

Την οργάνωση και το συντονισμό για τη μεταφορά περίπου 5 τόνων βοήθειας ανέλαβε το προσωπικό της Μαρίνας Αγίας Νάπας με τη συνδρομή του ΓΕΕΦ. Το πρωί της 8 Οκτωβρίου 2020, αναχώρησαν από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας τρία ιδιωτικά σκάφη τα οποία διατέθηκαν από τις εταιρείες Blue Point Yachting Ltd και VSS EPE, με τη συνοδεία του Περιπολικού Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΑΘ) «ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ» της Διοίκησης Ναυτικού του ΓΕΕΦ.


Η ανθρωπιστική βοήθεια συγκεντρώθηκε από τους πολίτες της ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου που προσέφεραν απλόχερα για την ανακούφιση του λαού του Λιβάνου. Μεγάλοι χορηγοί της ενέργειας αποτέλεσαν οι εταιρείες Caramondani Bros Public Co Ltd, Petrolina (Holdings) Public Ltd, VSS EPE και Βlue Point Yachting Ltd ενώ η όλη ενέργεια τέθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργού Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας.


Ο Διευθύνων Σύμβουλος της M.M. Makronisos Marina Ltd, κ. Σταύρος Καραμοντάνης, δήλωσε: «η Μαρίνα Αγίας Νάπας πέρα από την επιχειρηματική της δράση αποτελεί έναν οργανισμό με πλούσιο κοινωνικό έργο εντός και εκτός Κύπρου. Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους μεγάλους χορηγούς της ανθρωπιστικής αυτής δράσης και συγκεκριμένα τις εταιρείες Petrolina (Holdings) Public Ltd, VSS EPE και Βlue Point Yachting Ltd καθώς και την Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας - Αμμοχώστου. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες της ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου οι οποίοι προσέφεραν απλόχερα βοήθεια προς τον δοκιμαζόμενο λαό της Βηρυτού».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top