ΚΥΠΡΟΣ

Σημαντικό η έξοδος στην Ευρώπη... (video)

Σημαντικό η έξοδος στην Ευρώπη... (video)

Ο Γεωργιανός αμυντικός της Ομόνοιας που σκόραρε στο πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας του με την ΑΕΚ, Ούτσα Λομπζιανίτζε, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την ομάδα και το στόχο που υπάρχει για έξοδο στην Ευρώπη.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Ομόνοιας αναφέρει:

«Με την τοποθέτησή του στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας, σχετικά με το πόσο σημαντικό είναι για την ΟΜΟΝΟΙΑ να κερδίσει Ευρωπαϊκό εισιτήριο, ο Ούτσα Λομπτζιανίτζε έδειξε τη φιλοσοφία με την οποία προσεγγίζει η ομάδα μας τη συνέχεια των αγωνιστικών της υποχρεώσεων. 

"Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για τον Σύλλογο να κερδίσουμε έξοδο στην Ευρώπη", είπε χαρακτηριστικά, ενώ συμπλήρωσε πως σε αυτήν την τελική ευθεία της σεζόν, όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια έχουν την ιδιαιτερότητά τους και χρειάζονται μεγάλη προσοχή.

Ο Ούτσα Λομπτζιανίτζε σημείωσε πως είναι σημαντικός ο αγώνας με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους θα πρέπει να παρουσιαστούν έτοιμοι για να υλοποιήσουν τους στόχους που έχουν τεθεί. 

Ακόμη κάλεσε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να μείνει δίπλα στην ομάδα στα τέσσερα παιχνίδια που έχουν απομείνει, είτε εντός είτε εκτός έδρας, όπως ακριβώς κάνει καθ΄ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Κάτι τέτοιο, όπως είπε, θα είναι πολύ σημαντικό για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι τόνισε ότι θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να φέρουν στην ομάδα Ευρωπαϊκό εισιτήριο. 

Επίσης, ο Γεωργιανός διεθνής αμυντικός επεσήμανε πως, ανάλογα με το πώς εξελίχθηκε ο αγώνας με αντίπαλο την ΑΕΚ, ήταν σημαντικό για την ομάδα μας που δεν έχασε, ενώ προηγουμένως είχε σημειώσει πως ανέμεναν ότι ο αγώνας θα είχε αυτόν τον βαθμό δυσκολίας. 

Πιο κάτω παραθέτουμε το βίντεο με τις δηλώσεις του Ούτσα Λομπτζιανίτζε, συνοδευόμενο από πλάνα από την παρακάμερα του Σωματείου μας, στα οποία περιλαμβάνεται και η απονομή του πρωταθλήματος στην ομάδα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U21».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top