ΕΛΛΑΔΑ

Αφήνει την προεδρία ο Μαρινάκης;

Αφήνει την προεδρία ο Μαρινάκης;

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να έχει σκεφτεί την παραίτησή του από την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, πριν την απολογία του στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, στις αρχές Ιουνίου, για την περίφημη υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο.

Από την στιγμή που επιβλήθηκε στον Γιάννη Κομπότη, αλλά και στα τρία μέλη των Πειθαρχικών Επιτροπών της ΕΠΟ, η απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, έγινε σχεδόν βέβαιο πως το ίδιο θα ισχύσει και στην περίπτωση του προέδρου του Ολυμπιακού.

Σε αυτό συνηγορούν και όσα είπε ο γενικός γραμματέας της UEFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, στη χθεσινή συνάντηση με την πολιτική ηγεσία και την ΕΠΟ. Γι΄ αυτό το λόγο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Goal», ο Βαγγέλης Μαρινάκης σκέφτεται να προλάβει τον ανακριτή και να αφήσει την προεδρία του Ολυμπιακού πριν την απολογία του.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα ισχύει ο περιοριστικός όρος, ούτε και πως θα παρατήσει τους «ερυθρόλευκους», αλλά με αυτό τον τρόπο θα έχει ένα υπερασπιστικό ατού και ταυτόχρονα δεν θα μπορεί να θεωρηθεί ύποπτος για «τέλεση νέων αδικημάτων». Μετά τον τελικό του Κυπέλλου, λοιπόν, αναμένεται να γίνει γνωστή η συγκεκριμένη κίνηση και όπως αναφέρει το δημοσίευμα υπάρχουν ήδη πιθανοί αντικαταστάτες. Πέτρος Κόκκαλης, Γιάννης Βρέντζος και Μιχάλης Κουντούρης είναι μέσα στις σκέψεις του προέδρου του Ολυμπιακού, με τον τελευταίο να δείχνει το φαβορί.

Πάντως ο Μιχάλης Κουντούρης θα πρέπει να παραιτηθεί από το ΔΣ του Ερασιτέχνη, λόγω του ασυμβίβαστου, ενώ το μπλέξιμο που έχει με την πρόταση Πούλιου για τα στημένα δεν δημιουργεί πρόβλημα, καθώς δεν θα δικαστεί για κακούργημα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top