ΕΛΛΑΔΑ

Χωρίς Γκιστ με Ολυμπιακό

Χωρίς Γκιστ με Ολυμπιακό

Ο Τζέιμς Γκιστ απολογήθηκε ενώπιον του ΕΣΚΑΝ για τη χρήση ινδικής κάνναβης λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τελικά δεν θα παίξει στο σημερινό (02/05, 19:00) ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης Ντόπινγκ ζήτησε από τον Τζέιμς Γκιστ να απολογηθεί άμεσα. Για την ακρίβεια αμέσως μόλις δημοσιοποιήθηκε το ότι ο Αμερικανός φόργουορντ βρέθηκε θετικός σε χρήση ινδικής κάνναβης μετά από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Απόλλωνα Πάτρας.

O Γκιστ, ο οποίος είναι υπότροπος αφού είχε τιμωρηθεί με τρεις μήνες για τη χρήση της ίδιας ουσίας ενώ αγωνιζόταν στην Παρτίζαν, παρουσιάστηκε ενώπιον του ΕΣΚΑΝ μαζί με τον νομικό σύμβουλο της ΚΑΕ, Μιχάλη Δημητρακόπουλο όπου και απολογήθηκε, λίγο πριν από το αποψινό τζάμπολ στο ΟΑΚΑ (02/05, 19:00).

Στον Αμερικανό επιβλήθηκε προσωρινή διαταγή αποκλεισμού μέχρι να βγουν και τα αποτελέσματα του δεύτερου δείγματος. Αυτό σημαίνει ότι ο Τζέιμς Γκιστ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε επίσημο αγώνα μέχρι να βγει η απόφαση ενώ κινδυνεύει με μίνιμουμ αποκλεισμό έξι μηνών, ως υπότροπος.

Η απουσία του από το αποψινό ντέρμπι όπου κρίνεται η πρώτη θέση και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs θα είναι κάτι παραπάνω από εμφανής και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα προσπαθήσει να καλύψει εκ των έσω το κενό του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top