ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συνελήφθη η 24χρονη «Ράμπο» που έριξε την κροτίδα σε αυτοκίνητο μετά τον αγώνα ΑΠΟΕΛ - ΟΜΟΝΟΙΑ

Συνελήφθη η 24χρονη «Ράμπο» που έριξε την κροτίδα σε αυτοκίνητο μετά τον αγώνα ΑΠΟΕΛ - ΟΜΟΝΟΙΑ

Η Αστυνομία συνέλαβε χθες 24χρονη, για υπόθεση ρίψης κροτίδας σε αυτοκίνητο μετά τον αγώνα ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια.

Η Αστυνομία, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, διερευνά υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, κατοχή, μεταφορά και χρήση εκρηκτικών υλών, πρόκληση κακόβουλης ζημιάς, χρήση και ρίψη επικίνδυνων αντικειμένων κατά παράβαση του νόμου για πρόληψη και καταστολή της βίας στους αθλητικούς χώρους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες βράδυ καταγγέλθηκε από κάτοικο Λευκωσίας ότι, γύρω στις 7.10μ.μ. χθες, μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ στο στάδιο ΓΣΠ, ενώ κατευθυνόταν με συγγενικό του πρόσωπο προς το αυτοκίνητό του, το οποίο βρισκόταν στον περιφραγμένο χώρο του σταδίου, άγνωστος νεαρός έριξε κροτίδα προς το μέρος τους και στη συνέχεια, μαζί με άλλα πρόσωπα, αφού παρέμειναν για λίγο στο σημείο, επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.

Επίσης, καταγγέλθηκε από 33χρονο κάτοικο της επαρχίας Λευκωσίας ότι, μετά το τέλος του εν λόγω ποδοσφαιρικού αγώνα, ενώ επέβαινε σε όχημα που οδηγούσε άλλος 33χρονος και αυτό βρισκόταν σταματημένο λόγω αυξημένης τροχαίας κίνησης κοντά στον κυκλικό κόμβο της οδού Γιάννου Κρανιδιώτη στη Λευκωσία, σταμάτησε δίπλα τους αυτοκίνητο και από αυτό νεαρή γυναίκα, η οποία βρισκόταν στο πίσω κάθισμα, έριξε μέσα στο αυτοκίνητό τους μια κροτίδα, η οποία εξερράγη  στο κάθισμα του συνοδηγού.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, από την έκρηξη προκλήθηκε ζημιά στο κάθισμα του συνοδηγού, ενώ ο νεαρός πρόλαβε να βγει από το αυτοκίνητο.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι και στις δύο περιπτώσεις επρόκειτο για το ίδιο όχημα, του οποίου οδηγός ήταν 24χρονη. Η 24χρονη συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων και τέθηκε υπό κράτηση.

To TAE Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top