ΔΙΕΘΝΗ

Κέρδισε και αναμένει τι θα πράξει η συμπολίτιδα

Κέρδισε και αναμένει τι θα πράξει η συμπολίτιδα

Το εμπόδιο της φιλόδοξης Τζένοα ξεπέρασε η Ρόμα, επικρατώντας 2-0 στο «Ολίμπικο» κι ανέβηκε έτσι -μόνη- στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας που οδηγεί απευθείας στο Champions League, δύο βαθμούς πάνω από τη Λάτσιο, η οποία αργότερα φιλοξενείται στην έδρα της Αταλάντα.

Οι «τζιαλορόσι» ήθελαν τη νίκη για να... πρεσάρουν τους «λατσάλι», στο κυνήγι της δεύτερης θέσης της Serie A, απέναντι στους Γενοβέζους που δίνουν τη δική τους «μάχη» για την έξοδο στο Europa League.

Από την αρχή το σύνολο του Ρούντι Γκαρσία επέβαλλε το ρυθμό του και δημιούργησε απειλές, με τους Ντε Ρόσι και Ναϊνγκολάν ενώ μάλιστα κατάφερε να πετύχει γκολ με τον Ιμπάρμπο, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ξεσηκώνοντας κόσμο κι επιτελείο της ομάδας.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο 31ο λεπτό, με τον Ντε Σάνκτις όμως να νικάει τον Νιάνγκ και να αποσοβεί το 1-0. Ωστόσο, τέσσερα λεπτά αργότερα η Ρόμα κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ, με τον Ντουμπιά να κάνει ωραία ατομική ενέργεια και να πλασάρει εύστοχα για το 1-0, σκοράροντας για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Μάλιστα, οι Ρωμαίοι είχαν ευκαιρία να πάνε στα αποδυτήρια προηγούμενοι 2-0, όμως ο Περίν είπε και πάλι «όχι» σε μακρινό σουτ του Ναϊνγκολάν.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τα ηνία της αναμέτρησης και στο δεύτερο ημίχρονο, χάνοντας ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα με τους Ντε Ρόσι, Πιάνιτς και Ζερβίνιο. Τελικώς, το γκολ ήρθε στο τέλος του αγώνα από τον Φλορέντσι, έπειτα από μία τρομερή κούρσα κι ένα εκπληκτικό τελείωμα (90+3').

Έτσι, η Ρόμα πήρε μία σημαντική νίκη, βρέθηκε στο +2 από τη Λάτσιο και περιμένει στραβοπάτημά της αργότερα, όταν και θα αγωνιστεί στην έδρα της Αταλάντα.

Πηγή: www.sdna.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top