ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεύρα και ταλαιπωρία στις δειγματοληψίες λόγω μικρής ποσότητας τεστ κορωνοϊού

ΛΕΜΕΣΟΣ:  Νεύρα και ταλαιπωρία  στις δειγματοληψίες λόγω μικρής ποσότητας τεστ κορωνοϊού

Πρόβλημα στο διαμοιρασμό των τεστ παρατηρήθηκε το πρωί του Σάββατου 21/11 στους δειγματοληπτικούς σταθμούς μοριακών τεστ στη Λεμεσό, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση μεταξύ των ατόμων που ανέμεναν να εξυπηρετηθούν.

 
Σύμφωνα με ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας, το πρόβλημα στο διαμοιρασμό των τεστ επηρέασε κυρίως το χώρο δειγματοληψιών στην πρώην υπεραγορά Πισσαρίδη, ωστόσο μετά από συνεννόηση με το χημείο, στάλθηκε μεγαλύτερη ποσότητα αναλώσιμων για να εξυπηρετηθούν οι πολίτες.
 
Σε σχέση με την αίτηση για δειγματοληψία, το Υπουργείο σημειώνει ότι δίνεται η δυνατότητα για να γίνει ηλεκτρονικά ή να συμπληρωθεί επιτόπου.
 
Ο υπεύθυνος του εργαστηρίου, προστίθεται, έδωσε εκ νέου ενημέρωση στους δειγματολήπτες για να μην διώχνουν κόσμο, αν δεν έχει συμπληρώσει ηλεκτρονικά την αίτηση.
 
Σε κάθε περίπτωση, τονίζεται, η βεβαίωση εργοδότη είναι υποχρεωτικό να είναι σε έντυπη μορφή και να παραδίνεται στο σημείο για σκοπούς επαλήθευσης και εξόφλησης του τιμολογίου.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE