ΛΕΜΕΣΟΣ - ΑΠΑΤΗ: Στο εξωτερικό ο άνδρας που απέσπασε 210 χιλιάδες –Πήγαν χαμένες συντάξεις μιας ζωής

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΑΠΑΤΗ: Στο εξωτερικό ο άνδρας που απέσπασε 210 χιλιάδες –Πήγαν χαμένες συντάξεις μιας ζωής

Υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου και απόσπασης χρηματικού ποσού ύψους 210 χιλιάδων ευρώ διερευνά του ΤΑΕ Λεμεσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, η γυναίκα που κατήγγειλε ότι εξαπατήθηκε μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας πρόκειται για ηλικιωμένη συνταξιούχο, η οποία πίστεψε ότι είχε συνάψει σχέση με τον άγνωστο άνδρα που γνώρισε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, το χρηματικό ποσό που έστελνε με εμβάσματα στον συγκεκριμένο άνδρα είναι αποταμιεύσεις από τις συντάξεις που λάμβανε μια ζωή.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι μετά από έρευνες ο συγκεκριμένος άνδρας βρίσκεται στο εξωτερικό και θα προχωρήσουν σε έρευνες μέσω Interpol για εντοπισμό του.

Όσο αφορά τις 210 χιλιάδες ευρώ που απέσπασε από την ηλικιωμένη γυναικά είναι δύσκολο το έργο της Αστυνομίας, αφού έχει περάσει αρκετός καιρός και δεν μπορεί να παγοποιηθεί το ποσό. Τα εμβάσματα φαίνεται να γίνονταν σε διαφορετικές τράπεζες και διαφορετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς κάθε φορά.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις έρευνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE