ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Βασίλισσα» στο Μιλάνο – Βαθμολογία ομίλου

«Βασίλισσα» στο Μιλάνο – Βαθμολογία ομίλου

Γερές βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League έβαλε η Ρεάλ Μαδρίτης στο San Siro!

Οι Μαδριλένοι πέρασαν εύκολα (0-2) από το Μιλάνο, με την Ίντερ πλέον να βρίσκεται σε μεγάλους μπελάδες. Η ομάδα του Ζιντάν βρίσκεται στην δεύτερη θέση του ομίλου με 7 πόντους, με τους «Νερατζούρι» να είναι στον πάτο, έχοντας μόλις 2 βαθμούς.

Μόλις στο 5΄, Ρεάλ κέρδισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Μπαρέλα στον Νάτσο, με τον Αζάρ ν’ αναλαμβάνει την εκτέλεση κάνοντας το 0-1 για την ομάδα του Ζιντάν. Η «Βασίλισσα» συνέχισε να χάνει ευκαιρίες και λίγα λεπτά μετά, άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες του ματς.

Στο 33′ η Ίντερ έμεινε με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Αρτούρο Βιδάλ που… κατάφερε να πάρει δύο κίτρινες κάρτες στην ίδια φάση για διαμαρτυρία.

Στο 59′ οι «μερένχες» κλείδωσαν το τρίποντο στο San Siro, καθώς πέτυχαν και δεύτερο τέρμα. Ο Κρόος βρήκε ωραία τον Λούκας Βάθκεθ που γύρισε έξυπνα στο δεύτερο δοκάρι για τον Ροντρίγκο και αυτός με πλασέ στην κίνηση, έγραψε το 0-2.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Χακίμι (64′ Αλέξις Σάντσες), Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Γιάνγκ, Γκαλιαρντίνι (78′ Σένσι), Βιδάλ, Μπαστόνι (45′ Ντ’ Αμπρόζιο), Μπαρέλα, Λαουτάρο (45′ Πέρισιτς), Λουκάκου (86′ Έρικσεν)

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Βαράν, Νάτσο, Μεντί, Λούκας Βάσκεθ, Μόντριτς, Κρόος, Όντεγκαρντ (59′ Κασεμίρο), Αζάρ (78′ Βινίσιους), Μαριάνο (59′ Ροντρίγκο)

Βαθμολογία

Γκλάντμπαχ 8
Ρεάλ Μαδρίτης 7
Σαχτάρ 4
Ίντερ 2

Πηγή: www.to10.gr

The post «Βασίλισσα» στο Μιλάνο – Βαθμολογία ομίλου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top