LIKE ONLINE

Ασύλληπτο: 18χρονος βούτηξε στο κενό επειδή η μητέρα του...!

Ασύλληπτο: 18χρονος βούτηξε στο κενό επειδή η μητέρα του...!

Βουτιά θανάτου έκανε ένας 18χρονος νεαρός, που πήδηξε στο κενό από γέφυρα του αυτοκινητόδρομου, επειδή η μητέρα του, του έκλεισε το Playstation την ώρα που έπαιζε!

Ο Πωλ Μπικλ πριν από δυο χρόνια έφυγε νευριασμένος από το σπίτι του στο Γουέστ Μίντλαντς των ΗΠΑ, αφού καυγάδισε με την μητέρα του Ντόνα Μπράουν, όταν του έκλεισε την σύνδεση στο ίντερνετ, επειδή έβριζε την ώρα που έπαιζε το αγαπημένο του βιντεοπαιχνίδι «Grand Theft Auto». 

«Επειδή θύμωνε και έχανε την ψυχραιμία του, νόμιζα ότι αυτό πυροδοτούσε τον θυμό του. Έκλεισα την σύνδεση εξαιτίας της κατάστασης στην οποία είχε φτάσει» είπε η μητέρα του, η οποία προσπάθησε να τον εμποδίσει να φύγει, αλλά δεν τα κατάφερε. 

Κάλεσε την αστυνομία για να τον βοηθήσει, αφού όπως σημείωσε, ο γιος της είχε ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, όμως ήταν ήδη αργά για εκείνον, αφού είχε ήδη πηδήξει από μια γέφυρα κοντά στο σπίτι του και είχε σκοτωθεί. Όπως αποκάλυψε η μητέρα, την ίδια ημέρα, ο γιος της είχε επισκεφτεί τον γιατρό, αλλά επέστρεψε λέγοντας ότι «δεν είχε νόημα». 

Η ίδια, μάλιστα, επέκρινε την υγειονομική υπηρεσία, επειδή όπως ισχυρίζεται, τα φάρμακα που του έδωσαν ήταν πολύ ισχυρά.

Σήμερα, σχεδόν δύο χρόνια μετά, η μητέρα του θυμάται την τραγική εκείνη ημέρα, και σε μια κατάθεση ψυχής, θέλει να επιστήσει την προσοχή στο πως τα παιδιά παλεύουν με την εν λόγω διαταραχή και να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά για προειδοποιητικά σημάδια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top