Επανέρχεται η περίπτωση του...

Επανέρχεται η περίπτωση του...

Το όνομα του Ουνάι Έμερι έρχεται ξανά στο προσκήνιο για τη Μίλαν, με τον επικείμενο νέο ιδιοκτήτη, Μπι Ταετσαουμπόλ, να θέλει να αναδιαμορφώσει την ομάδα.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ταϊλανδό επενδυτή εδώ και λίγες μέρες, την ώρα που υποστηρίζεται πως απομένουν μονάχα μικρές λεπτομέρειες έτσι ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά το «deal».

Ο Μπι φαίνεται πως ήδη κάνει τα πλάνα του για τους... νέους «ροσονέρι» και ψάχνει τον αντικαταστάτη του Φίλιπο Ιντσάγκι. Πριν λίγα 24ωρα, η «Marca» υποστήριξε πως διακαής πόθος του είναι ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος ωστόσο αποτελεί... μακρινό όνειρο.

Αντιθέτως, ως πιο ρεαλιστικός στόχος παρουσιάζεται ο Ουνάι Έμερι της Σεβίλλης, όπως αναφέρει και πάλι η ισπανική εφημερίδα. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που «παίζει» το όνομα του τεχνικού των Ανδαλουσιάνων, ωστόσο αυτή τη φορά κι αν τελικώς η Μίλαν αλλάξει χέρια, μπορεί η περίπτωσή του να εξεταστεί... ζεστά.

Πηγή: www.sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με αντίποινα - Το ιρανικό ναυτικό χτύπησε αμερικανικές βάσεις

LIVE: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με αντίποινα - Το ιρανικό ναυτικό χτύπησε αμερικανικές βάσεις

Σε τροχιά επικίνδυνης κλιμάκωσης βρίσκεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή, με Ισραήλ, Ιράν και ΗΠΑ να συνεχίζουν τις επιθέσεις. Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με αντίποινα, με το ιρανικό ναυτικό να προχωρά σε χτυπήματα σε αμερικανικές βάσεις. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE