ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έντονος ο Φανιέρος για τα παράπονα της Ομόνοιας: «Να μη μιλούν τώρα για πέναλτι – Δεν θέλω να μειώνουν την ομάδα μου»

Έντονος ο Φανιέρος για τα παράπονα της Ομόνοιας: «Να μη μιλούν τώρα για πέναλτι – Δεν θέλω να μειώνουν την ομάδα μου»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο πρόεδρος του Ερμ,ή Λούκας Φανιέρος, ο οποίος μίλησε για το χθεσινό ματς κόντρα στην Ομόνοια, σχολιάζοντας με έντονο τρόπο τα διαιτητικά παράπονα των “πράσινων”.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια: «Πήγαμε για να πάρουμε αποτέλεσμα και τα καταφέραμε. Η Ομόνοια δεν ήταν στα καλά της, εμείς πήγαμε με τακτική και με αντεπιθέσεις. Το θετικό είναι ότι η ομάδα δεν δέχεται γκολ. Μετά την αλλαγή προπονητή, έγινε ακόμα καλύτερος ο Ερμής».

Για τα παράπονα της Ομόνοιας για τη διαιτησία: «Πριν δύο χρόνια, η Ομόνοια μας νίκησε 2-0, η μπάλα βγήκε εκτός και μέτρησε γκολ. Να μη μιλούν τώρα για πέναλτι. Λάθη γίνονται παντού. Ο Κεϊτά δεν ήταν οφσάιντ και έβγαινε τετ α τετ και τον έκοψε. Σήμερα είναι για τη μία ομάδα, αύριο θα είναι για άλλη ομάδα. Δεν θέλω να μειώνουν την ομάδα μου. Ο Ερμής έκλεισε την Ομόνοια και δεν την άφησε να παίξει ποδόσφαιρο. Αν ήταν ο Ραφίνια έτοιμος, θα μπορούσαμε και για τη νίκη. Η Ομόνοια ήταν καλή, απλά ο προπονητής μας δεν τους άφησε να κάνουν το παιχνίδι τους. Να μη μηδενίζουμε τα πάντα».

Για το ότι ήταν διαβασμένος ο Μαρίνος Σατσιάς: «Μου εξήγησε από πριν πως θα παίξει και του είπα “εσύ είσαι προπονητής”. Μου είπε ότι δεν θα αφήσω κανέναν παίκτη της Ομόνοιας να κινηθεί και αυτό έγινε».

Για τη συνέχεια: «Πήραμε απλά μια ισοπαλία, δεν κάναμε τίποτα. Η συνέχεια θα είναι δύσκολη. Όπως είναι τα πράγματα στο πρωτάθλημα, κανείς δεν είναι πρωταθλητής, κανείς δεν είναι εξάδα και κανείς δεν είναι υποβαθμισμένος. Όταν περάσουν 3-4 ματς από τον Β΄ γύρο, θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα».

Για το ενδεχόμενο να υποβιβαστούν δύο ομάδες και όχι τέσσερις: «Είναι σωστό αυτό. Όχι γιατί η ομάδα που θα κινδυνέψει, απλά η πανδημία χτύπησε κάποιες ομάδες και θα χτυπήσει και άλλες. Και το τρίτο κύμα θα είναι το χειρότερο».

The post Έντονος ο Φανιέρος για τα παράπονα της Ομόνοιας: «Να μη μιλούν τώρα για πέναλτι – Δεν θέλω να μειώνουν την ομάδα μου» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top