ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Foody: Παράγγειλε με delivery από τα Marks & Spencer Food!

Foody: Παράγγειλε με delivery από τα Marks & Spencer Food!

Ο Όμιλος Voici la mode λανσάρει τα αγαπημένα προϊόντα M&S Food τώρα και μέσω του Foody στην επαρχία Λευκωσίας!


Στο Foody μπορείς να βρεις τα προϊόντα τροφίμων που έχεις λατρέψει από το Marks & Spencer για παράδοση στο σπίτι σου, εύκολα και γρήγορα.

Οι πρώτες παραγγελίες από τα M&S Food έχουν ήδη ξεκινήσει, με παράδοση καθημερινά Δευτέρα μέχρι Κυριακή.

Τa M&S Food προτείνει Gourmet προτάσεις για το γιορτινό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι αλλά και απολαυστικές λιχουδιές για όλη την οικογένεια. Christmas Cakes, Christmas Puddings, απολαυστικά Χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια και μπισκότα βουτύρου σε εορταστικές συσκευασίες, είναι ιδανικά για Χριστουγεννιάτικα δώρα στους αγαπημένους σας!

Στον κατάλογο M&S Food θα βρείτε τα πάντα για να ξεκινήσει η μέρα σας ιδανικά. Ανακαλύψτε υπέροχες επιλογές για brunch όπως pancakes, Brioche, scones, λαχταριστά κρουασάν και αγαπημένες επιλογές πρωινού : δημητριακά, βρώμη, γκρανόλα, μαρμελάδες και φυστικοβούτυρο. Απολαύστε τα μαζί με επιλογή από την μεγάλη ποικιλία των αρωματικών τσαγιών όπως το παραδοσιακό English tea & Early Grey.
Οι λάτρεις του καφέ, δεν θα μείνουν παραπονεμένοι αφού θα βρουν ποιοτικές επιλογές καφέ με μοναδικές και αρωματικές γεύσεις από 8 διαφορετικές χώρες προελεύσεις: Italian, Kenyan ,Colombian , Peruvian , Guatemalan , Brazilian, Nicaraguan , Rwandan.



Ακόμη ανακαλύψτε γευστικές προτάσεις εμπνευσμένες από όλον τον κόσμο, με μία εκλεπτυσμένη πινελιά, που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο κοντά σε γνωστούς εξωτικούς και όχι μόνο προορισμούς.
Πρώτη στάση στο γαστρονομικό ταξίδι αποτελεί η Ιταλία. Με μεγάλη ποικιλία ζυμαρικών & σαλτσών, από λιγκουίνι μέχρι ταλιατέλες και φαρφάλες, οι ιταλικές κλασικές γεύσεις είναι το κατάλληλο γεύμα για τις ημέρες που απαιτείται κάτι γρήγορο, εύκολο αλλά και γευστικό.
Έντονες μυρωδιές και έθνικ στοιχεία αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά των εξωτικών γεύσεων που έχουν φτιαχτεί για τους λάτρεις της πικάντικης κουζίνας. Τα καυτερά μπαχαρικά, με τα οποία μαρινάρεται κάθε γεύμα και αποτελούν σήμα κατατεθέν της ινδικής κουζίνας
Τα Marks & Spencer μας ταξιδεύουν στο ζεστό Μεξικό και μας μαθαίνουν το σωστό τρόπο να φτιάξουμε τα παραδοσιακά φαχίτας. Τα απαραίτητα υλικά που θα χρειαστείτε είναι τορτίγιας, φασόλια, lime, πιπεριές, γλυκιά κόκκινη σάλτσα και καυτερά jalapenos, πάντα με την ποιότητα των M&S Food.
Η υγιεινή διατροφή μπορεί να είναι νόστιμη και τα M&S Food το αποδεικνύουν με την μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα ειδικής διατροφής «Χωρίς Γλουτένη», «Vegeterian» και «Vegan».


Η σειρά των βραβευμένων κρασιών των M&S μεγαλώνει συνεχώς έτσι ώστε, μετά από εκτενείς ελέγχους από τους οινοπαραγωγούς του, να μπορεί να προσφέρει μόνο τις καλύτερες ποικιλίες. Κερδίζοντας 350 βραβεία, μόνο το 2015, τα M&S κρασιά έχουν αποδείξει την άριστη ποιότητά τους και συνεχίζουν να βελτιώνονται μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο.


Το ταξίδι των γευστικών προτάσεων ολοκληρώνεται με τη μεγάλη γκάμα από λαχταριστές λιχουδιές, ιδανικές για ένα “γλυκό” δώρο γεμάτο αγάπη. Μπισκότα με Βιενέζικη και Ελβετική σοκολάτα, σοκολατάκια με πορτοκάλι, αλλά και λικέρ, καραμέλες και μέντες σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε.
Δοκιμάστε τις μοναδικές γεύσεις που σας προτείνουν τα Marks & Spencer!

Τα προϊόντα M&S Food είναι διαθέσιμα εδώ: https://foody.com.cy/gr/menu/marks-spencer-food

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top