ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το σημαντικό ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ του φετινού Απόλλωνα, ο οίστρος του Πίττα και η γκαντεμιά του Σακέτι

Το σημαντικό ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ του φετινού Απόλλωνα, ο οίστρος του Πίττα και η γκαντεμιά του Σακέτι

Έφυγε με στενή νίκη από το Μακάρειο ο Απόλλωνας, αλλά δεν έπαιξε με τη φωτιά, όσο πέντε μέρες πριν με την ΕΝΠ.

Χθες χρειάστηκε να περάσει ένα ημίχρονο, για να στείλουν το μήνυμα στη Δόξα, ότι θέλουν να κάμουν δικό τους, άλλο ένα τρίποντο.

Μίλησε ξανά ο οίστρος του Γιάννη Πίττα, ο οποίος έξι λεπτά μετά το ξεκίνημα της επανάληψης, «νίκησε» τον Αντρέα Παρασκευά και «ξετίναξε» την πίεση που είχε ο ίδιος και οι συμπαίχτες του, για να πετύχουν άλλη μια εκτός έδρας νίκη.

Οι κυανόλευκοι στη συνέχεια, είχαν κι άλλες ευκαιρίες για να βάλουν την σφραγίδα, αλλά στις πλείστες τους είπε «όχι» ο γκολκίπερ της Δόξας.

Γενικά έκαναν καλή διαχείριση του υπέρ του αποτελέσματος. Δεν έπαθαν «black out» για μικρό χρονικό διάστημα, όπως συνέβη στο «Τάσος Μάρκου» κατά το δεύτερο ημίχρονο.

Η μπάλα είχε πάει στα δίχτυα του Δημήτρη Δημητρίου στο 69’, αλλά σωστά δεν μέτρησε το γκολ. Χρειάστηκε και η «παρέμβαση» του VAR, όπου φάνηκε καθαρά ότι ο Μέσκα, ο παίχτης που έβγαλε τη σέντρα στον Ολιβέιρα (που σούταρε στα δίχτυα), ήταν σε θέση οφ-σαιτ.

Αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα για τον Απόλλωνα, που καταφέρνει να «σπάζει» μια-μια τις έδρες, των άλλων μεγάλων ή το μικρομεσαίων ομάδων. Σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια, με εξαίρεση εκείνο με τον ΑΠΟΕΛ που έφερε ισοπαλία 1-1 (άξιζε να κερδίσει), έχει κατακτήσει τα τρίποντα.

Επιστρέφοντας στον Γιάννη Πίττα, το παιδί, όσο περνούν τα παιχνίδια, πείθει και τους πιο δύσπιστους για τις δυνατότητες του, πόσο χρήσιμο επιθετικό «όπλο», είναι πλέον για την ομάδα. Στα τελευταία τρία εκτός έδρας παιχνίδια, με ΑΕΚ, ΕΝΠ και Δόξα, έχει πετύχει 4 γκολ. Ήταν όλα καθοριστικά για τις επιτυχίες της ομάδας.

Περίμενουν τα νέα εντός της ημέρας, κυρίως για τον τραυματισμό του Εστεμπάν Σακέτι. Ο Αργεντινός χαφ, έπεσε άγαρμπα στο έδαφος, νωρίς στο παιχνίδι, χρειάστηκε να τον κάνει ο προπονητής αναγκαστική αλλαγή. Ο Σέρβος Ντένιτς που τον αντικατέστησε, έκανε καλό παιχνίδι.

Οι κυανόλευκοι είναι στο ρετιρέ από χθες βράδυ, αλλά για να μείνουν εκεί, θα πρέπει να μην κερδίσει η συμπολίτισσα τους ΑΕΛ, το σημερινό παιχνίδι της με τον Ολυμπιακό στο Τσίρειο.

The post Το σημαντικό ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ του φετινού Απόλλωνα, ο οίστρος του Πίττα και η γκαντεμιά του Σακέτι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top