ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ο Αναστασιάδης απέτυχε…» - Φταίξιμο στον Πρόεδρο από διεθνή ΜΜΕ - ΕΙΚΟΝΕΣ

«Ο Αναστασιάδης απέτυχε…» - Φταίξιμο στον Πρόεδρο από διεθνή ΜΜΕ - ΕΙΚΟΝΕΣ

Μια ιστορική ημέρα καταγράφηκε για την Κυπριακή Δημοκρατία η χθεσινή Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου.

Η καταψήφιση του νομοσχεδίου του προϋπολογισμού για το 2021 συμβαίνει για πρώτη φορά στην Κύπρο στα 60 χρόνια Κυπριακής Δημοκρατίας, με τα διεθνή ΜΜΕ να μην αφήνουν ασχολίαστο το γεγονός προσάπτοντας το ως μια αποτυχία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.

«Ο Πρόεδρος της Κύπρου Αναστασιάδης απέτυχε να λάβει έγκριση προϋπολογισμού για το 2021» είναι ο τίτλος της διεθνής ιστοσελίδας Bloomberg ρίχνοντας το φταίξιμο στον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

«Ο Πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης απέτυχε να πάρει την έγκριση για τον προϋπολογισμό του 2021, μετά την καταψήφιση από τη Βουλή. Αυτό έρχεται ως συνέχεια του σκανδάλου που ξέσπασε στη χώρα για τα διαβατήρια. 29 βουλευτές ψήφισαν ενάντια στο να περάσει ο προϋπολογισμός και 24 υπέρ», αναφέρει αρχικά το εν λόγω δημοσίευμα.

Στο άρθρο του Bloomberg γίνεται επίσης αναφορά στο πρόγραμμα με τα χρυσά διαβατήρια, τον Τζον Λόου αλλά και την έκκληση από κόμματα να δοθεί η λίστα με τα στοιχεία των πολιτογραφήσεων στον Γενικό Ελεγκτή.

«Η Κύπρος αντιμετωπίζει πρόβλημα εφόσον δεν εγκρίνει τον προϋπολογισμό, αφού από την 1η Φεβρουαρίου θα πρέπει να χρηματοδοτηθεί το σύστημα υγείας και οι υποχρεώσεις», καταλήγει το δημοσίευμα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top