ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Χριστούγεννα 2020 και ήχος: η μουσική έρχεται από το Public!

Χριστούγεννα 2020 και ήχος: η μουσική έρχεται από το Public!

Βρες τα καλύτερα δώρα για άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, για να μπορούν μεγάλοι και παιδιά να απολαμβάνουν άψογο ήχο χωρίς συμβιβασμούς!

Φτάσαμε, αισίως, στα Χριστούγεννα του 2020. Σίγουρα αυτά τα Χριστούγεννα θα τα θυμόμαστε για πολλά χρόνια. Φέτος έχουμε περάσει περισσότερο χρόνο μέσα στο σπίτι από ποτέ άλλοτε και οι περισσότεροι έχουμε βρει την ευκαιρία – και τον χρόνο – για να κάνουμε πράγματα για το σπίτι. Το home improvement έχει χτυπήσει κόκκινο, μιας και όλοι παρατηρούμε πράγματα που θέλουν φτιάξιμο ή βελτίωση, τα οποία είτε δεν είχαμε προσέξει, είτε κάναμε πως δεν τα βλέπαμε τόσον καιρό. Επίσης, πολλοί ήρθαν αντιμέτωποι με ελλείψεις στην υποδομή και τις συσκευές του σπιτιού. Τώρα που είμαστε όλοι μέσα, αρχίζουμε και καταλαβαίνουμε, για παράδειγμα, το ότι δε γίνεται να ακούμε όλοι την ίδια μουσική, να βλέπουμε τις ίδιες ταινίες ή να κάνουμε όλοι τα ίδια πράγματα μέσα σε ένα σπίτι.


Σήμερα, λοιπόν, θα μιλήσουμε για τον ήχο! Αυτό που θέλουμε είναι να δώσουμε στο κάθε μέλος της οικογένειας τη δυνατότητα να ακούει τη δική του μουσική ή να βλέπει ταινίες ή ό,τι άλλο θέλει, στο δωμάτιό του. Επομένως, εστιάζουμε σε δύο κατηγορίες: η μία είναι τα ασύρματα ηχεία (σχετικώς) μικρής ισχύος και η άλλη τα ακουστικά. Ηχεία μικρής (σχετικώς) ισχύος για να μπορεί ο καθένας να κλείσει την πόρτα του δωματίου του και να ακούσει ό,τι θέλει, αλλά χωρίς να ακούγεται σε όλο το σπίτι, και ακουστικά γιατί… ε, είναι προφανές το “γιατί”. Μπήκαμε, λοιπόν, στο public-cyprus-com.cy που έχει πολύ μεγάλη ποικιλία και πολλές μάρκες, και διαλέξαμε μερικές καλές περιπτώσεις, για να ξέρεις που βαδίζεις. Και αν ψάχνεις για δώρα για το μπαμπά ή τη μαμά, δώρα για παιδιά, εφήβους ή… τον παππού, τότε δες τις προτάσεις μας και διάλεξε το κατάλληλο!


Ασύρματα ηχεία
Ξεκινάμε με κάτι μικρό και απλό: JBL Go 3. Είναι μικρό… είναι ασύρματο (προφανώς)… είναι στιλάτο… κυκλοφορεί σε πολλά χρώματα… και είναι και αδιάβροχο για να μπορείς να το παίρνεις μαζί σου μέχρι και στο ντους! Και είναι και JBL, εγγύηση για την ποιότητα του ήχου, αλλά η τιμή του είναι πολύ μα πολύ δελεαστική! Αν θέλεις κάτι λίγο πιο στιλάτο για μέσα στο σπίτι, δες το Sony SRSXB33. Έρχεται κι αυτό σε διάφορα χρώματα, είναι κι αυτό αδιάβροχο, ενώ μπορείς κάλλιστα να το πάρεις και έξω, μιας και είναι φορητό.
Για τους λίγο μεγαλύτερους music lovers σου προτείνουμε το Marshall. Ο κλασικός σχεδιασμός που θυμίζει ενισχυτή κιθάρας, η ένταση των 20W, η μεγάλη αυτονομία και η αδιαβροχοποίηση το κάνουν ιδανικό για κάθε περιβάλλον.


Ακουστικά
Εδώ έχουμε μπόλικες προτάσεις, άλλες ενσύρματες και άλλες ασύρματες, για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει. Αν μιλάμε για παιδιά, θέλουμε κάτι ποιοτικό αλλά όχι πολύ ακριβό, για προφανείς λόγους. Λοιπόν, στην ίδια τιμή έχουμε τα Crystal Audio και τα Sony (τα οποία έρχονται σε ροζ και άσπρο) και τα οποία είναι ενσύρματα και έχουν εξαιρετικό ήχο, ενώ συνδέονται με… τα πάντα, από laptop μέχρι… στερεοφωνικό! Αν θες κάτι λίγο πιο ακριβό, τότε τα JBL Tune 500 θα σου δώσουν αυτό το “άλμα” στην ποιότητα του ήχου, με πολύ μικρό αντίστοιχο άλμα σε τιμή. Αν θες να περάσεις σε ασύρματα ακουστικά, τα JBL Tune 500BT είναι το ίδιο (σχεδόν) μοντέλο, αλλά με συνδεσιμότητα Bluetooth και τιμή ομοίως… δελεαστική.


Για όσους δουλεύουν (ή παρακολουθούν μαθήματα) από το σπίτι, όμως, ίσως χρειαστείς κάτι με noise cancelling, δηλαδή ακουστικά που “σβήνουν” τους εξωτερικούς θορύβους, είτε αυτοί είναι περαστικά μηχανάκια, είτε… ο γιος σου που παίζει WoW. Για αρχή, κοίτα τα JBL T600BTNC ή, σε λίγο μεγαλύτερη τιμή, τα Sony WHCH710NB. Και τα δύο είναι ασύρματα με Bluetooth, διαθέτουν και μικρόφωνο και πλήκτρα για να απαντάς τηλεφωνικές κλήσεις, ενώ παρέχουν πολύ καλό ήχο.


Κλείνοντας, θα υπενθυμίσουμε πως μπορείς να κάνεις παραγγελίες κανονικά, μιας και το site του Public λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και φροντίζει έτσι ώστε να πάρεις (ή και να στείλεις) τα πράγματα που θέλεις γρήγορα και, κυρίως, με ασφάλεια!
Καλές γιορτές!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top