ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κρίστιανσεν: «Ήταν κάτι το οποίο κέρδισε μέσα από τη δουλειά του…» – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ παρασκηνίου για βολιδοσκόπηση του για να πάρει τη σκυτάλη

Κρίστιανσεν: «Ήταν κάτι το οποίο κέρδισε μέσα από τη δουλειά του…» – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ παρασκηνίου για βολιδοσκόπηση του για να πάρει τη σκυτάλη

Ο Δανός τεχνικός, Τόμας Κρίστιανσεν, αναφέρθηκε μέσω του Metropolis 95.5 στην συνεργασία του με τον Νικόλα Ιωάννου, ενώ αποκάλυψε το παρασκήνιο της βολιδοσκόπησής του από τον Μάριο Μπράνκο για να καθίσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

«Ήταν πολύ σημαντικός παίκτης για μένα στο ΑΠΟΕΛ. Δεν ήταν για το βασικό σχήμα, αλλά ήταν κάτι το οποίο κέρδισε μέσα από την δουλειά του, την αντίληψή του και αυτό που ήθελα εγώ με βάση την φιλοσοφία μου. Από τότε που μπήκε στην ενδεκάδα δεν έχασε ποτέ την θέση του» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν μιλήσαμε τελευταία, αλλά του είχα στείλει συγχαρητήρια όταν είχε πάει στην Νότιγχαμ. Ξέρω το παρελθόν του και ξέρω πόσο χαρούμενος είναι που συμμετείχα στην εξέλιξή του. Στη συνέχεια έγινε διεθνής, στη Νότιγχαμ, βέβαια, δεν έχει παίξει περισσότερα από πέντε ματς. Όταν ήμουν στον ΑΠΟΕΛ, είχα πρόβλημα στο αριστερό άκρο της άμυνας και έβαζα κατ’ ανάγκη μέσο. Μετά έπαιξε ο Ιωάννου. Μπορεί να αγωνιστεί ως φουλ μπακ, ως στόπερ με τρεις στην άμυνα, αλλά και μπακ χαφ. Καλύπτει όλη την πλευρά γιατί είναι δυνατός, γρήγορος και με καλή τεχνική κατάρτιση».

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για το πρόσωπό του το καλοκαίρι του 2019 σημείωσε: «Είχα συνάντηση στην Βαρκελώνη με τον τότε τεχνικό διευθυντή (σ.σ. Μάριο Μπράνκο), αλλά… άργησε 15 λεπτά. Όταν κάλεσε τον Ιβάν Σαββίδη, 15 λεπτά πιο πριν είχε πάρει την απόφασή του και είχε δώσει το ok στον Αμπέλ Φερέιρα».

Πηγή: www.metrosport.gr

Διαβάστε επίσης: 

Αλεξάνδρου: «Αυτός είναι…» – Τα θετικά και τα μειονεκτήματα που ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ για Νικόλα Ιωάννου

Μπαλταζάρ: «Θα τον επέλεγα 100% – Εγώ κατέθεσα εισήγηση για να τον αποκτήσει…» – Τι είπε για Ιωάννου

Πατέρας Ν. Ιωάννου: «Τιμητική η πρόταση από τον Άρη – Καταξιώθηκε στον ΑΠΟΕΛ, έχει ολοκληρωθεί σαν παίκτης στην Κύπρο»

 

The post Κρίστιανσεν: «Ήταν κάτι το οποίο κέρδισε μέσα από τη δουλειά του…» – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ παρασκηνίου για βολιδοσκόπηση του για να πάρει τη σκυτάλη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top