LIFESTYLE

Σοφία Μπεκατώρου: Αυτόν κατήγγειλε πως την κακοποίησε σεξουαλικά (εικόνα)

Σοφία Μπεκατώρου: Αυτόν κατήγγειλε πως την κακοποίησε σεξουαλικά (εικόνα)

DATA[

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η Σοφία Μπεκατώρου μιλώντας σε διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Σπάσε τη Σιωπή – Μίλησε, Μην Ανέχεσαι» που διοργάνωσε το υφυπουργείο Αθλητισμού καταγγέλνοντας πως έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από αθλητικό παράγοντα της ομοσπονδίας της Ιστιοπλοΐας.

Την τελευταία ώρα, το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι η Σοφία Μπεκατώρου κατέθεσε στον Εισαγγελέα το όνομα του ανθρώπου που την κακοποίησε σεξουαλικά. Πρόκειται για τον Αριστείδη Αδαμόπουλο ο οποίος είναι ο άνθρωπος που φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά την Σοφία Μπεκατώρου, σύμφωνα με τις καταγγελίες της ίδιας, γεγονός που οδήγησε στην παραίτησή του από την Ομοσπονδία της Ιστιοπλοΐας.

Σε γραπτή του δήλωση, ο πρώην αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, Αριστείδης Αδαμόπουλος, τοποθετήθηκε για την εμπλοκή του ονόματός του στην καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου.

«Με επιστολή του που δημοσιεύεται σε ιστοσελίδα, το υψηλόβαθμο στέλεχος της Ομοσπονδίας που ιστοσελίδες αλλά και η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας εμπλέκουν ως φερόμενο κακοποιητή της αθλήτριας το 1998, αρνείται τα πάντα σημειώνοντας: “Τα όσα αναφέρονται σε σχέση με το πρόσωπό μου και την κυρία Μπεκατώρου, τυγχάνουν παντελώς ανακριβή, ψευδή, συκοφαντικά και υποβολιμιαία, καθόσον ουδέποτε έλαβαν χώρα τα όσα ισχυρίζεται η κυρία Μπεκατώρου σε σχέση με το πρόσωπό μου”. Ο ίδιος συνεχίζει στην επιστολή που δημοσιεύονται λέγοντας ότι επιφυλάσσεται παντώς νομίμου δικαιώματός για την προάσπιση της τιμής και της υπόληψής του ενώπιον των αρμόδιων δικαστηρίων», είπε η Τζίνα Στασινοπούλου.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top