Πληροφορίες ThemaOnline: Συνεχίζονται τα SMS και τον Φεβρουάριο – Που θα γίνουν οι πρώτες χαλαρώσεις

Πληροφορίες ThemaOnline: Συνεχίζονται τα SMS και τον Φεβρουάριο – Που θα γίνουν οι πρώτες χαλαρώσεις

Η μικρή αύξηση που είχαμε στα χθεσινά (20/01), κρούσματα προβλημάτισε έντονα τους ειδικούς, ενώ φαίνεται πως τα SMS και το 8998 θα είναι στη ζωή μας και τον Φεβρουαρίου, τουλάχιστον για το πρώτο δεκαπενθήμερο.

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, οι όποιες χαλαρώσεις θα προκύψουν από την 1η Φεβρουαρίου θα αφορούν το λιανικό εμπόριο με τη χρήση του SMS, ωστόσο αυτό θα εξαρτηθεί από τους αριθμούς που θα δούμε την επόμενη εβδομάδα, καθώς είναι κρίσιμη και θα δώσει την ολοκληρωμένη εικόνα, ενώ υπάρχει και πιθανότητα να αυξηθούν τα μηνύματα από 2 σε 3.

Την ίδια ώρα, πονοκέφαλος επικρατεί για το μεταλλαγμένο στέλεχος του ιού καθώς βρίσκεται εδώ και μερικές εβδομάδες στην Κύπρο, αλλά δεν γνωρίζουμε σε πόσο βαθμό υπάρχει στην κοινότητα.

Ένας άλλος προβληματισμός είναι το θέμα των σχολείων, με τους γονείς να ζητούν αν επιστρέψουν τα παιδιά στα θρανία, ωστόσο αυτή είναι μια συλλογική απόφαση.

Απομακρυσμένο μοιάζει το σενάριο του ανοίγματος των χώρων εστίασης τον Φεβρουάριο, με τις ελπίδες να στρέφονται στον Μάρτιο που πιθανόν να βοηθήσουν και οι καιρικές συνθήκες στο να εξαλειφθεί ο ιός από την κοινότητα.

Οι επιδημιολόγοι περιμένουν και το πράσινο φως της Κυβέρνησης για το πόσο μπορεί να αντέξει η οικονομία παράταση των υφιστάμενων μέτρων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE