ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζουβάνης για τη μάχη του τίτλου – Οι 16 ομάδες και… «πικρή» ατάκα για ΑΠΟΕΛ: «Υποψήφιος για διαβάθμιση»

Ζουβάνης για τη μάχη του τίτλου – Οι 16 ομάδες και… «πικρή» ατάκα για ΑΠΟΕΛ: «Υποψήφιος για διαβάθμιση»

Δηλώσεις στον Super Sport Fm έκανε ο Κύπριος προπονητής, Ζουβάνης Ζουβάνη, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πορεία της ΕΝΠ, για το VAR, τη μάχη του τίτλου και της διαβάθμισης και για την κάκιστη πορεία του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πορεία της ΕΝΠ: «Αλλάξαν αρκετά πράγματα και με τις προσθήκες που ήρθαν, βελτιώθηκε η αμυντική συμπεριφορά της ομάδας και τα τελευταία παιχνίδια ήταν εξαιρετική, γι΄ αυτό ήρθαν και τα θετικά αποτελέσματα. Βελτιώθηκε και ο τερματοφύλακας αρκετά, αφού στην αρχή δεν ήταν καλός, αλλά τώρα πάει αρκετά καλά».

Για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος και τη μάχη του υποβιβασμού: «Πέρσι σταμάτησε το πρωτάθλημα, αλλά φέτος είναι διαφορετικά τα πράγματα. Εμείς παίξαμε στο παρελθόν με 16 ομάδες και το πρωτάθλημα και ήταν συναρπαστικό και νομίζω και τώρα έτσι θα ήταν και βλέπουμε τις μικρές ομάδες ομάδες να νικάνε τις μεγάλες. Σίγουρα παίζει ρόλο σε αυτό και η απουσία του κόσμου, γιατί τώρα μίκρυναν οι αποστάσεις, παίζονται στα ίσα τα παιχνίδια και αν βελτιωθεί και το VAR, θα δούμε μεγάλα αποτελέσματα».

Για τους χειρισμούς που γίνονται στο VAR: «Δεν θέλουν να μάθουν. Λάθη κάνουν τα μικρά παιδιά, άνθρωποι που κρατάνε σφυρίχτρα και τα βλέπουν όλα σε replay και δεν μπορούν να πάρουν σωστές αποφάσεις, τότε δεν τα καταφέρνουν. Πιστεύω πως πρέπει να μπει παρατηρητής στο βαν και οι συνομιλίες του διαιτητή με το βαν πρέπει να ηχογραφούνται και να πηγαίνουν στην ΚΟΠ. Πιστεύω γίνονται λάθη από το VAR προς τους διαιτητές. Βάζουν γραμμή και το σώμα του ποδοσφαιριστή είναι πίσω από την γραμμή, πως γίνεται να το βλέπουν οφσάιντ;».

Για την μάχη του τίτλου: «Η Ανόρθωση πιστεύω είναι το αουτσάιντερ, γιατί έτσι όπως παρουσιάζεται αυτό δείχνει. Αλλά ο Τιμούρ προσπαθεί να φτιάξει καλή ομάδα και πιστεύω αν συνεχίσουν έτσι, του χρόνου θα είναι πιο καλή η Ανόρθωση. ΑΕΛ, Απόλλων και Ομόνοια σίγουρα θα διεκδικήσουν τον τίτλο, είναι στο ελάχιστο η διαφορά τους. Η Ομόνοια είναι καλή, μετά βλέπεις τον Απόλλωνα και λες τι ομάδα είναι αυτή και η ΑΕΛ το ίδιο. Δεν μπορείς όμως από τώρα να πεις ή να προβλέψεις ποια ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα».

Για την κάκιστη φετινή πορεία του ΑΠΟΕΛ: «Είναι πολύ κάτω από τις προσδοκίες, με ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν να παίξουν για τον ΑΠΟΕΛ. Χθες είπα ότι ο Μιγκέλ Σίλβα δεν είναι τερματοφύλακας να παίζει για τον ΑΠΟΕΛ. Κάθε 2-3 μήνες αλλάζουν προπονητές, φεύγουν λεφτά και έρχονται παίκτες που δεν μπορούν να παίξουν στην ελίτ του πρωταθλήματος. Το ΑΠΟΕΛ αυτή τη στιγμή παίζει το χειρότερο ποδόσφαιρο».

Για το αν κινδυνεύει όντως το ΑΠΟΕΛ να γράψει φέτος τη χειρότερη σελίδα στην ιστορία του: «Κακά τα ψέματα, είναι ανάμεσα στις υποψήφιες ομάδες για διαβάθμιση. Όποιος δεν μπορεί από τις τελευταίες θέσεις, θα πέσει. Η Καρμιώτισσα ήταν μία ομάδα καλοστημένη, αλλά χάνει σιγά σιγά από τη δυναμική της, ενώ ήταν μεγάλη απώλεια η αποχώρηση του Μαλεκκίδη».

The post Ζουβάνης για τη μάχη του τίτλου – Οι 16 ομάδες και… «πικρή» ατάκα για ΑΠΟΕΛ: «Υποψήφιος για διαβάθμιση» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top