ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Πέταξε» εκτός Κυπέλλου την Αϊντχόφεν ο Άγιαξ! (BINTEO)

«Πέταξε» εκτός Κυπέλλου την Αϊντχόφεν ο Άγιαξ! (BINTEO)

Ο Άγιαξ επικράτησε 2-1 της Αϊντχόφεν στο Άμστερνταμ και πέταξε εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Ολλανδίας την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού!

Μπορεί να ξέχασε να τον δηλώσει στην ευρωπαϊκή λίστα, όμως ο Σεμπαστιέν Αλέ με δύο δικά του τέρματα, έδωσε την εντός έδρας νίκη (2-1) στον Άγιαξ απέναντι στην Αϊντχόφεν και παράλληλα την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ολλανδίας.

Έτσι, λίγες μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τους «32» του Europa League, οι φιλοξενούμενοι έμειναν εκτός διοργάνωσης και θα ταξιδέψουν στο Φάληρο λαβωμένοι.

Ο διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού επιθετικός, «χτύπησε» στο 19’ και στο 24’ και έδωσε από το πρώτο ημίχρονο, τεράστιο προβάδισμα στην ομάδα του. Η ομάδα του Ρόγκερ Σμιντ δεν μπόρεσε να πετύχει τίποτα παραπάνω, από το να μειώσει στο 58’ με το αυτογκόλ του Γιουριέν Τίμπερ και να διαμορφώσει το τελικό 2-1.


Η στιγμή του ματς πάντως ήταν τα μπλουζάκια που φορούσαν οι παίκτες του Άγιαξ στο ζέσταμα, δείχνοντας έτσι την στήριξή τους στον Αντρέ Ονάνα, ο οποίος προ ημερών τιμωρήθηκε με ετήσιο αποκλεισμό για χρήση απαγορευμένης ουσίας, με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι την έλαβε κατά λάθος.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post «Πέταξε» εκτός Κυπέλλου την Αϊντχόφεν ο Άγιαξ! (BINTEO) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top