ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θέλει να επιστρέψει στις νίκες η ΑΕΚ για να διατηρήσει… ζωντανή την ελπίδα – Με ΦΟΡΑ για νέο τρίποντο ο Εθνικός!

Θέλει να επιστρέψει στις νίκες η ΑΕΚ για να διατηρήσει… ζωντανή την ελπίδα – Με ΦΟΡΑ για νέο τρίποντο ο Εθνικός!

Με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες, η ΑΕΚ θα υποδεχθεί το απόγευμα της Δευτέρας (15/02, 17:00) τον Εθνικό στο “ΑΕΚ Αρένα”, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι “κιτρινοπράσινοι” έκαναν προσπάθεια… ανασύνταξης μετά την κακή εμφάνιση που έφερε τη βαριά ήττα από τον Απόλλωνα με 3-0 και θα επιδιώξουν πάση θυσία το “τρίποντο”, για να πάρουν βαθμολογική αλλά και… ψυχολογική ανάσα.

Η ομάδα της Λάρνακας είναι στο -7 από την 4η θέση που υπό προϋποθέσεις εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο και δεν θέλουν να χάσουν και άλλο έδαφος, προκειμένου να έχουν κίνητρο στα πλέι-οφ, για να διεκδικήσουν όσες πιθανότητες τους αναλογούν για την… ανατροπή των δεδομένων.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή αναμένεται να κάνει αλλαγές, όχι μόνο στο αρχικό σχήμα, αλλά και σε θέματα τακτικής, στην προσπάθεια το να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του σε όλες τις γραμμές.

Εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι λόγω καρτών, Φερνάντες και Χέιτλι, ενώ οι Χάουγκεν και Σούτερντεν ξεπέρασαν τους μικροτραυματισμούς τους και αναμένεται να είναι στην αποστολή.

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα της Άχνας πήρε την… “σκυτάλη” από την ΕΝΠ και είναι αυτή πλέον η πιο φορμαρισμένη του πρωταθλήματος, μετρώντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, που όχι μόνο την ξεκόλλησαν από τον πυθμένα, αλλά την έβαλαν για τα καλά σε τροχιά παραμονής!

Βέβαια, ο δρόμος είναι μακρύς και θα χρειαστεί ακόμα πολύ μεγάλη προσπάθεια από τον Εθνικό, ο οποίος θα πρέπει να πάρει πολλούς βαθμούς ακόμα για να μην είναι η μία από τις τέσσερις ομάδες που θα υποβιβαστούν.

Όμως πλέον η ομάδα του Ηλία Χαραλάμπους δείχνει να “πατάει” γερά στο γήπεδο, ανάκτησε τη χαμένη της αυτοπεποίθηση και υπάρχει πίστη και αισιοδοξία ότι μπορούν να πετύχουν αυτό που μέχρι πριν μερικές εβδομάδες έμοιαζε με… όνειρο απατηλό.

Ο Κύπριος τεχνικός προετοίμασε την ομάδα του για μία μεγάλη μάχη, όπου θα παίξει για… δύο αποτελέσματα, αφού από την στιγμή που καταργήθηκε η αυτόματη διαβάθμιση, ακόμη και ο ένας πόντος τη δεδομένη στιγμή σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι στην 5η ομάδα του πρωταθλήματος, θα είναι πολύτιμος.

Πρώτιστος στόχος βέβαια θα είναι η νίκη, η οποία αν έρθει, θα δώσει τεράστια δυναμική στους Αχνιώτες ενόψει της συνέχειας…

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου
17:00 ΑΕΚ Λάρνακας Vs ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας
Γήπεδο: ΑΕΚ ARENA
Διαιτητής: Χριστοδούλου Κυριάκος
Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
Β΄ Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης
4ος Διαιτητής: Αντωνίου Μάριος
VAR: Σολωμού Δημήτρης
AVAR: Πέτρου Πέτρος
Παρατηρητής: Γεωργίου Ανδρέας

The post Θέλει να επιστρέψει στις νίκες η ΑΕΚ για να διατηρήσει… ζωντανή την ελπίδα – Με ΦΟΡΑ για νέο τρίποντο ο Εθνικός! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top