ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Βιασμός από Μητροπολίτη: «Τον είδα από πάνω μου να με βιάζει με τα ράσα του και να μου λέει…» - Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στη μαρτυρία της γυναίκας – ΒΙΝΤΕΟ

Βιασμός από Μητροπολίτη: «Τον είδα από πάνω μου να με βιάζει με τα ράσα του και να μου λέει…» - Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στη μαρτυρία της γυναίκας – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζει η αποκάλυψη γυναίκας για σεξουαλική κακοποίηση από ανώτερο κληρικό, μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια.

Συγκεκριμένα η 38χρονη σήμερα γυναίκα κατήγγειλε τον βιασμό της από Μητροπολίτη στην Αστυνομία την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, αντλώντας θάρρος από τις καταγγελίες που διαδέχονται η μια την άλλη το τελευταίο διάστημα, η συγκεκριμένη γυναίκα κατέθεσε τη δική της συγκλονιστική μαρτυρία.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο τραγικό συμβάν που βίωσε η γυναίκα το είχε αποκαλύψει δέκα χρόνια προηγουμένως στην εκπομπή «Με την Ελίτα» στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΙΓΜΑ.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η γυναίκα, εκείνο το διάστημα ήταν χωρισμένη με ένα παιδί 5 χρονών και είχε μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Τότε ήταν που συνάντησε τον Μητροπολίτη στο γραφείο του με σκοπό να τη βοηθήσει να πωλήσει ένα βυζαντινό καντηλέρι που της είχαν δώσει οι γονείς της ως κληρονομιά. Ο ίδιος της υποσχέθηκε πως θα το πουλήσει και θα βρίσκεται στο πλευρό της.

Χαρακτηριστικά της έλεγε: «Εγώ θα είμαι ο φύλακας άγγελος σου και μην ανησυχείς για τίποτα» τότε ήταν που ένιωσε ότι ο Μητροπολίτης την φλέρταρε. Το ίδιο βράδυ την κάλεσε τηλεφωνικά για να της εκφράσει τις ανησυχίες του για εκείνη και ότι είναι κρίμα να βασανίζεται. Το άλλο πρωί την κάλεσε στο γραφείο του, λέγοντας την να πάει το απόγευμα όταν θα είναι μόνος του. «Δεν ήθελα να πάω» ανάφερε, αλλά έπρεπε να πάει εξηγεί για να πάρει το καντηλέρι που ήταν η μόνη της διέξοδος στα οικονομικά της προβλήματα.

Μετά από αυτή τη συνάντηση ο κληρικός την κάλεσε για να πάρει την προκαταβολή, αφού κατάφερε όπως της είπε να το πωλήσει. Το ίδιο βράδυ την κάλεσε για να της πει ότι την επόμενη μέρα θα την περιμένει με μια έκπληξη. Στη συνάντηση ο κληρικός της είπε ότι θα έπρεπε να το γιορτάσουν και θα της βάλει ένα ποτό παρόλο που του ανέφερε ότι δεν πίνει.

Της είχε βάλει ένα ποτήρι ουίσκι και όταν το ήπιε ένιωσε να ζαλίζεται και να χάνει τις αισθήσεις της. Ξαπλωμένη στον καναπέ με κλειστά τα μάτια ένιωθε λες και κοιμήθηκε 10 ώρες όπως ανάφερε, ενώ άνοιξε τα μάτια της και είδε τον Μητροπολίτη από πάνω της φορώντας τα ράσα του να τη βιάζει και η ίδια δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Όπως αναφέρει στην μαρτυρία της η γυναίκα την ρώταγε επανειλημμένα: «Σου αρέσει;».

Μόλις αντιλήφθηκε το τι συμβαίνει η γυναίκα, τον έσπρωξε πάρα πολύ δυνατά και η ίδια σηκώθηκε αλλά έπεσε κάτω από τη ζαλάδα της. Ξεκίνησε να τον βρίζει, ενώ φόρεσε τα παπούτσια της και έφυγε.

Ακολουθεί το απόσπασμα με τη μαρτυρία της γυναίκας: 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top