Σχέδιο δράσης κατάρτισε η Αστυνομία ενόψει της εκδήλωσης διαμαρτυρίας στη Λεμεσό

Σχέδιο δράσης κατάρτισε η Αστυνομία ενόψει της εκδήλωσης διαμαρτυρίας στη Λεμεσό

Πέραν των 100 αστυνομικών θα επιτηρούν τη Λεμεσό το απόγευμα ενόψει της εκδήλωσης διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 έξω από το Διοικητήριο στην οδό Ανεξαρτησίας.

 

Η εκδήλωση διαμαρτυρίας, κυρίως κατά της διαφθοράς, πραγματοποιείται από 12 οργανωμένα σύνολα. Στους διοργανωτές της εκδήλωσης περιλαμβάνονται άτομα που είναι αρνητές του 5G, των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, του εμβολίου και γενικότερα στέκονται κριτικά απέναντι στο θέμα του κορωνοϊού.

Η Αστυνομία έχει καταρτίσει Σχέδιο Δράσης για να αντιμετωπίσει τυχόν έκτροπα. Πέραν των 100 αστυνομικών και τρεις αντιοχλαγωγικές ομάδες θα περιπολούν σε σημεία της Λεμεσού, τα οποία έχουν χαρακτηριστεί ως «επικίνδυνα».

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχουν αξιολογηθεί οι πληροφορίες σε σχέση με την εκδήλωση, αλλά και τα όσα διαδραματίστηκαν στις προηγούμενες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην πόλη, «όπου καταγράφηκαν ζημιές και τραυματισμοί».

«Η Αστυνομία δεν έχει σκοπό να παρέμβει εάν η εκδήλωση είναι ειρηνική και δεν παραβιάζονται τα σχετικά διατάγματα. Εάν όμως μετατραπεί σε οχλαγωγία, τότε η Αστυνομία θα επιβάλει τη τάξη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κυριάκου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

Την ελπίδα να υπάρξουν συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, εξέφρασε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην επικείμενη πρώτη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, προσθέτοντας πως αν και η πρώτη συνάντηση δεν θα είναι κοινωνικού χαρακτήρα.