Ιταλία: Διασώθηκαν 47 μετανάστες ύστερα από ναυάγιο

Ιταλία: Διασώθηκαν 47 μετανάστες ύστερα από ναυάγιο

Η ιταλική ακτοφυλακή ανακοίνωσε σήμερα ότι διέσωσε 47 μετανάστες, αφότου το πλεούμενο, στο οποίο επέβαιναν, ανετράπη 15 μίλια νότια της ιταλικής νήσου Λαμπεντούζα.

Η ακτοφυλακή αναφέρει πως συνεχίζει τις έρευνες για τυχόν αγνοούμενους, σε συνεργασία με την ιταλική οικονομική αστυνομία, που διαχειρίζεται υποθέσεις οικονομικού εγκλήματος και παράνομης διακίνησης.

Οι μετανάστες έγιναν αντιληπτοί, καθώς φώναζαν για βοήθεια μέσα στο σκοτάδι, την ώρα που τα σωσίβιά τους είχαν διασκορπιστεί στη θάλασσα, πολύ νωρίς σήμερα το πρωί, όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ιταλική ακτοφυλακή.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE