Ελένη Θεοχάρους: Απαντά στις φήμες για συνεργασία στις εκλογές με Θεολόγου και κίνημα Ανεξάρτητων

Ελένη Θεοχάρους: Απαντά στις φήμες για συνεργασία στις εκλογές με Θεολόγου και κίνημα Ανεξάρτητων

Μετά «διαζύγιο» του κινήματος των Ανεξάρτητοι με το Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών φήμες θέλουν την Άννα Θεολόγου να προσεγγίζει την Ελένη Θεοχάρους για συνεργασία στις επικείμενες Βουλευτικές εκλογές.

Η Δρ. Ελένη Θεοχάρους απαντώντας σε ερωτήματα πολιτών διαδικτυακά από τη σελίδα της στο facebook μεταξύ άλλων απάντησε και για το ενδεχόμενο συνεργασίας της με την Άννα Θεολόγου,  «Η κυρία Άννα Θεολόγου ήταν το άτομο που εκφώνησε την ιδρυτική διακήρυξη της Αλληλεγγύης γιατί θέλαμε νέα άτομα, νέα παιδιά να πάρουν την πρωτοβουλία σε εκείνη την υπερπροσπάθεια αλλά μετά έφυγε. Μάλιστα έφυγε πολύ σύντομα από την Αλληλεγγύη, δεν ξέρω αν τώρα άλλαξε γνώμη, δεν γνωρίζω τίποτα για το θέμα αυτό και πρώτη αφορά ακούω αυτή τη φήμη».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Όλα τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσαν σήμερα ότι ο λιμός στη Γάζα είναι μια "ανθρωπογενής κρίση" και προειδοποίησαν ότι η χρήση της λιμοκτονίας ως όπλο πολέμου απαγορεύεται βάσει του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου.