Τραγωδία στη Λευκωσία: Πυροβολισμοί σε γάμο και πολύ σοβαρός τραυματισμός 17χρονου

Τραγωδία στη Λευκωσία: Πυροβολισμοί σε γάμο και πολύ σοβαρός τραυματισμός 17χρονου

Αντί να περάσουν την νύχτα διασκεδάζοντας, θα αναμένουν με αγωνία έξω από το χειρουργείο του Νοσοκομείου συγγενείς 17χρονου.

«Mας έφεραν ένα χέρι μαυρισμένο, νεκρό»  Ο γιατρός που έκανε τη μεταμόσχευση στο χέρι του 17χρονου μιλά στο ΤοΤhemaOnline

Τα νεότερα της τραγωδίας σε γάμο στο Αρεδιού: «Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι μόνο να του το ακρωτηριάσουμε»

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές γύρω στις 18:00 το απόγευμα και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η τελετή του γάμου στην εκκλησία στο χωριό Αρεδιού, συγγενής των νεόνυμφων, μιμούμενος Κρητικά πρότυπα, έριξε στον αέρα αριθμό πυροβολισμών χωρίς να αντιληφθεί τη σοβαρότητα της πράξης του.

Από τους πυροβολισμούς, τα σκάγια έπληξαν, άλλο προσκεκλημένο. Ηλικίας μόλις 17 ετών  που στεκόταν σε κοντινή απόσταση με αποτέλεσμα το πουκάμισο του να γεμίσει αίματα και να προκληθεί πανικός.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου αυτή την ώρα βρίσκεται στο χειρουργείο με τους επί καθηκόντι ιατρούς να δίνουν μάχη για να του σώσουν το χέρι

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.