ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόντρα μεταξύ νυν και τέως - Δεν έχουν δικαίωμα να ασκούν κριτική αυτοί που απουσιάζουν από την ΕΔΕΚ λέει ο Σιζόπουλος

Κόντρα μεταξύ νυν και τέως - Δεν έχουν δικαίωμα να ασκούν κριτική αυτοί που απουσιάζουν από την ΕΔΕΚ λέει ο Σιζόπουλος

Αυτοί που απουσιάζουν έχουν δικαίωμα να εκφράσουν την άποψη τους, δεν έχουν όμως δικαίωμα να ασκήσουν κριτική, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος του Κ.Σ.ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, σχολιάζοντας την αντίδραση του τέως Προέδρου του Κινήματος Γιαννάκη Ομήρου, μετά την ομόφωνη απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής να αποκηρύξει τη λύση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας.

Σε δηλώσεις στη Λεμεσό, ο κ. Σιζόπουλος κλήθηκε να αναφερθεί στο σχόλιο του τέως Προέδρου του Κινήματος στο λογαριασμό τους το twitter για επικινδύνους ακροβατισμούς που μόνο σύγχυση προκαλούν, λέγοντας πως η θέση της ΕΔΕΚ είναι ξεκάθαρη και «αυτοί που απουσιάζουν έχουν δικαίωμα να εκφράσουν την άποψη τους, δεν έχουν όμως δικαίωμα να ασκήσουν κριτική».

Σε σχέση με τη στάση κάποιων μελών για θέματα διαδικασίας σύγκλησης της Κεντρικής Επιτροπής, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ είπε πως «αν υπήρχαν κάποιες διαφωνίες  για θέματα διαδικασίας, αυτό είναι δευτερεύουσας σημασίας», σημειώνοντας την ίδια ώρα πως η εισήγηση-ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή έχει εγκριθεί ομόφωνα.

Πρόσθεσε δε πως «δεν νομιμοποιούνται τα μέλη της ΚΕ να προβάλλουν διαδικαστικά ζητήματα για το χρόνο σύγκλησης της, όταν εδώ και δυο μήνες γνώριζαν την ημερομηνία σύγκλησης της ΚΕ, το περιεχόμενο της συζήτησης και πολύ περισσότερο, όταν τις τελευταίες 15 μέρες ενημερώθηκαν 2 φορές για τη σύγκληση της ΚΕ για το συγκεκριμένο θέμα».

«Όποιος είχε διαφορετική άποψη είχε την ευκαιρία και το δικαίωμα να την εκφράσει προηγουμένως. Η εκ των υστέρων έκφραση οποιασδήποτε διαδικαστικής ενδεχομένως ένστασης νομίζω ότι είναι άτοπη, άκαιρη και ενδεχομένως άσκοπη», συμπλήρωσε.    

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top