ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α.Νεοφύτου:«Η κοινωνία θέλει να δώσουμε μια ευκαιρία για το Κυπριακό»

Α.Νεοφύτου:«Η κοινωνία θέλει να δώσουμε μια ευκαιρία για το Κυπριακό»

Ο ΔΗΣΥ θα στηρίξει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σ΄ ένα ουσιαστικό διάλογο για το Κυπριακό, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες, δήλωσε ο Πρόεδρος του κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος υπέδειξε ότι κανένας δεν έχει το δικαίωμα να κλείσει το παράθυρο της ελπίδας.

“Εμείς θα στηρίξουμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σ` ένα ουσιαστικό διάλογο για το Κυπριακό, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες. Η εκλογή Ακιντζί δεν σημαίνει λύση του Κυπριακού. Από την άλλη διαφωνώ με όσους θεωρούν ότι ο Ακιντζί είναι ακόμα ένας Έρογλου ή ακόμα ένας Ντενκτάς”, είπε ο κ. Νεοφύτου, σε δηλώσεις, ύστερα από συνάντηση με τον Χρηματοοικονομικό Επίτροπο, και ερωτηθείς για την επανέναρξη των συνομιλιών.

“Εάν κατορθώσουμε και σταματήσουμε το διαχωρισμό των πολιτών σε μειοδότες, που είναι έτοιμοι να δεχτούν οποιαδήποτε λύση, και σε απορριπτικούς, που δεν πρόκειται να δεχτούν την όποια λύση, θεωρώ θα συμβάλουμε πολύ ουσιαστικά στο να δημιουργήσουμε ένα θετικό κλίμα, να δώσουμε στην ελπίδα μια ευκαιρία, για να πραγματώσουμε το όραμα μιας ενωμένης πατρίδας” είπε.

“Η κοινωνία θέλει να δώσουμε μια ευκαιρία. Η ελπίδα θέλει ευκαιρία. Ο τόπος χρειάζεται όραμα. Χρειάζεται να δώσουμε στους πολίτες μας κάτι που το έχουν ανάγκη, μετά από χρόνια, μέσα από δυσκολίες, οικονομικά προβλήματα, κοινωνικά, μέσα από 41 χρόνια που βιώνουμε την τουρκική κατοχή, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο, για τον τόπο μας, για την κοινωνία, για τους πολίτες. Δεν είναι εύκολος ο δρόμος, όμως θεωρώ πως δεν έχουμε κανένας το δικαίωμα να κλείσουμε το παράθυρο της ελπίδας”, σημείωσε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top