Τις εξελίξεις στο Κυπριακό, συζήτησε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ με τη Σπέχαρ

Τις εξελίξεις στο Κυπριακό, συζήτησε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ με τη Σπέχαρ

Οι εξελίξεις στο Κυπριακό μετά και την άτυπη διάσκεψη στη Γενεύη ήταν στο επίκεντρο συνάντησης, που είχε χθες ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου με την Ειδική Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο και επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στο νησί (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) Ελίζαμπεθ Σπέχαρ.

 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΗΣΥ, κατά τη συνάντηση, που έγινε στα γραφεία του κόμματος, ο κ. Νεοφύτου «επανέλαβε προς την κ. Σπέχαρ τη θέση για επανέναρξη συνομιλιών πάνω στη βάση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, που θα οδηγήσουν στην επίλυση του εθνικού μας θέματος και ότι οι εκτός πλαισίου θέσεις της Τουρκίας και της τ/κ ηγεσίας για λύση δυο κρατών δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές».
 
Κατά τη συνάντηση, ο κ. Νεοφύτου συνοδευόταν από τον Διευθυντή του Γραφείου του Γιώργο Γεωργίου και τον Υπεύθυνο Διεύθυνσης Κυπριακού Χαράλαμπο Σταυρίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Λήξη συναγερμού στο Ακρωτήρι - 213 Κύπριοι ασφαλείς πίσω στην πατρίδα - Ηχηρό μήνυμα Χριστοδουλίδη

LIVE: Λήξη συναγερμού στο Ακρωτήρι - 213 Κύπριοι ασφαλείς πίσω στην πατρίδα - Ηχηρό μήνυμα Χριστοδουλίδη

Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού βρίσκεται η Κύπρος μετά τον εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου στον εναέριο χώρο και τις σειρήνες που ήχησαν στην αμερικανική πρεσβεία. Με το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας να συνέρχεται εκτάκτως και την ένταση στην περιοχή να χτυπά «κόκκινο» μετά το πλήγμα στις Βάσεις Ακρωτηρίου. Το ThemaOnline μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE