ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρισμός ΣΟΚ από τον παιδοκτόνο της Άννυς στα δικαστήρια: «Την Άννυ την σκότωσε ο...»

Ισχυρισμός ΣΟΚ από τον παιδοκτόνο της Άννυς στα δικαστήρια: «Την Άννυ την σκότωσε ο...»

Επέμενε στον ισχυρισμό του πως δεν σκότωσε την 4χρόνη κόρη του, Άννυ, ο 27χρόνος παιδοκτόνος κατά την συμπληρωματική του απολογία στην 10η τακτική ανακρίτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος διαφοροποιήθηκε σε ό,τι είχε υποστηρίξει κατά την πρώτη του απολογία σχετικά με την εξαφάνιση του πτώματος της 4χρόνης και συγκεκριμένα σε ό,τι ακολούθησε τον τεμαχισμό του πτώματος.

Ο παιδοκτόνος παρέμεινε στο γραφείο της ανακρίτριας επί 3, 5 ώρες και αυτήν την φορά φέρεται να εκτόξευσε και βέλη προς την πλευρά του φίλου του, Νικολάι, επιχειρώντας να τον βάλει στο "κάδρο" των ποινικών ευθυνών για τα όσα αποτρόπαια συνέβησαν στο κοριτσάκι.

"Το παιδί πέθανε είτε από παθολογικά αιτία ή από άλλο λόγο που δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να αποκαλύψουμε δημοσίως" ανέφερε σε δηλώσεις του ο συνήγορος του 27χρόνου, Παναγιώτης Χρυσικάκης, προσθέτοντας πως ο παιδοκτόνος απάντησε σε όλα τα ερωτήματα της ανακρίτριας.

Στο πλευρό του δράστη έσπευσε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, η μητέρα του η οποία του έστειλε ενα φιλί και του είπε πως δεν είναι μόνος, καθώς στέκεται δίπλα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη χθεσινή της κατάθεση στην ανακρίτρια, ανέφερε πως δέχθηκε τηλεφώνημα από την 25χρονη μητέρα της Άννυ, η οποία της ζήτησε να πει ψέματα στη δικαστική λειτουργό ότι αφενός είχε αφήσει το παιδί σε εκείνη και όχι στο Σάββα και ότι αφετέρου ο 27χρόνος της πήρε την Άννυ, όταν εκείνη πούλησε το ταμπλετ που είχε η 4χρονη, για να πάρει τσιγάρα.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top