Έκαψαν σπίτι στην Πάφο - Χειροπέδες σε 27χρονο ύποπτο μετά από μαρτυρία

Έκαψαν σπίτι στην Πάφο - Χειροπέδες σε 27χρονο ύποπτο μετά από μαρτυρία

Υπόθεση εμπρησμού εξοχικής κατοικίας στην επαρχία Πάφου, διερευνά η Αστυνομία, που προχώρησε στη σύλληψη άντρα ηλικίας 27 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η πυρκαγιά στην εξοχική κατοικία, σε χωριό της Πάφου, εκδηλώθηκε γύρω στις 7.30 χθες Πέμπτη 17/6 το βράδυ και κατασβήστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Οι εξετάσεις που διενήργησαν στη σκηνή μέλη της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας κατέδειξαν ότι η πυρκαγιά στην κατοικία τέθηκε κακόβουλα.

Από τις εξετάσεις που έγιναν από μέλη τη Αστυνομίας, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 27χρονου υπόπτου, για τη σύλληψη του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα. Αυτός συνελήφθη γύρω στις 11:40 σήμερα το μεσημέρι και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Παναγιάς σε συνεργασία με το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Χαιρετίζουμε τη χθεσινή αναφορά στο κοινό ανακοινωθέν στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ, μια αναφορά που αποτελεί προσήλωση στο διεθνές δίκαιο την οποία επιδιώκουμε και θεωρούμε ως θωράκιση και πυξίδα, είπε απόψε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE