ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Themis Portfolio Management Holdings Ltd – Η νέα εταιρεία στη διαχείριση ΜΕΔ

Themis Portfolio Management Holdings Ltd – Η νέα εταιρεία στη διαχείριση ΜΕΔ

Μια νέα εταιρεία εισέρχεται στην αγορά των μη εξυπηρετούμενων δανείων στην Κύπρο.

Πρόκειται για τη Themis Portfolio Management Holdings Ltd, η οποία ανέλαβε τη διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων της Τράπεζας Κύπρου τα οποία αποκτήθηκαν μέσω των επενδυτικών ταμείων που είναι συνδεδεμένα με την Pacific Investment Management Company LLC (PIMCO). Η εταιρεία έχει υπό τη διαχείρισή της μη εξυπηρετούμενα δάνεια, με συμβατικό υπόλοιπο γύρω στα €2,2 δισ. κυρίως ιδιωτών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, τα οποία είναι εξασφαλισμένα με ακίνητα. Η Themis Portfolio Management Holdings Ltd έχει αδειοδοτηθεί και ρυθμίζεται από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου.
Η ομάδα που έχει επιλεγεί για να οδηγήσει την εταιρεία στη σωστή διαχείριση περιουσιακών στοιχείων με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, αποτελείται από υψηλού επιπέδου, έμπειρους επαγγελματίες στον συγκεκριμένο τομέα. Στόχος της εταιρείας, είναι να αξιολογεί κάθε περίπτωση ξεχωριστά με συστηματικό τρόπο και να υποβάλει συγκεκριμένες προτάσεις, που θα επικεντρώνονται σε βιώσιμες λύσεις. Όπου είναι δυνατόν, η εταιρεία θα επιδιώκει τη διαρκή αναδιάρθρωση των δανείων σε συνεργασία με τους δανειολήπτες.
Η Themis, με τους εξειδικευμένους συμβούλους της, προσφέρει στους πελάτες της λύσεις στη διαχείριση των χρεών τους και προτείνει πλάνα για ένα ασφαλές οικονομικά μέλλον. Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία και την προηγμένη τεχνολογία, με ειλικρινή επικοινωνία και θέτοντας τον δανειολήπτη στο επίκεντρο, η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να παρέχει τις καλύτερες δυνατές λύσεις στους πελάτες της.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες:

http://www.themisportfoliomanagement.com/
http://www.themisrealestate.com/

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top