ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Πρώτη προσέγγιση του Celestyal Olympia στο λιμάνι της Λεμεσού για την καλοκαιρινή περίοδο 2021

Πρώτη προσέγγιση του Celestyal Olympia στο λιμάνι της Λεμεσού για την καλοκαιρινή περίοδο 2021

Η Celestyal Cruises, μέλος του Ομίλου Louis και βραβευμένη ως η πρώτη επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την πρώτη προσέγγιση του Celestyal Olympia στο λιμάνι της Λεμεσού, με τη νέα κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων, «Μυθικό Αρχιπέλαγος».

Η κρουαζιέρα θα ξεκινά κάθε Σάββατο από τη Λεμεσό και θα προσεγγίζει τον Άγιο Νικόλαο (Κρήτη), το Λαύριο (Αθήνα), τη Θεσσαλονίκη και ακολούθως τη Μύκονο, τη Σαντορίνη και τη Ρόδο.

Με την ευκαιρία της πρώτης προσέγγισης του Celestyal Olympia στο λιμάνι της Λεμεσού, πραγματοποιήθηκε στις 3 Ιουλίου εκδήλωση υποδοχής από τη Celestyal Cruises, παρουσία του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κ. Γιάννη Καρούσου, του Υφυπουργού Τουρισμού κ. Σάββα Περδίου, του Υφυπουργού Ναυτιλίας κ. Βασίλη Δημητριάδη, του Εκτελεστικού Προέδρου του Ομίλου Louis, κ. Κωστάκη Λοΐζου και του Διευθύνοντος Συμβούλου της Celestyal Cruises κ. Κρις Θεοφιλίδη. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης, ο Δήμαρχος Λεμεσού, κ. Νίκος Νικολαΐδης, συνεργάτες και αρμόδιοι φορείς, λιμενικές αρχές και εκπρόσωποι της διαχειρίστριας εταιρείας αλλά και εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης, προκειμένου να ενημερωθούν για το νέο δρομολόγιο καθώς και τους μελλοντικούς σχεδιασμούς και στόχους της εταιρείας.

Σε δηλώσεις του ο Υφυπουργός Τουρισμού, κ. Σάββας Περδίος, ανέφερε ότι: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που υποδεχόμαστε σήμερα στην Κύπρο τo Celestyal Olympia στο πλαίσιο της πρώτης του προσέγγισης στο λιμάνι Λεμεσού. Είναι ένα ακόμα σημαντικό βήμα της ασφαλούς επανεκκίνησης της κρουαζιέρας δίνοντας ένα επιπλέον πλεονέκτημα στους Κύπριους ταξιδιώτες να μπορούν να ξεκινήσουν απευθείας από το λιμάνι Λεμεσού και να επισκεφτούν τα ελληνικά νησιά, την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, χωρίς να χρειάζεται να ταξιδέψουν αεροπορικώς. Παράλληλα, ανοίγονται νέες αγορές για τον κυπριακό τουρισμό αφού στους ταξιδιώτες θα δίνεται η ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την ιστορία, το γαστρονομικό πλούτο αλλά και τον πολιτισμό της Κύπρου, με τις προγραμματισμένες επισκέψεις στα πολιτιστικά μας μνημεία. Η Κύπρος κατάφερε να αποδείξει ότι με συλλογική δουλειά και σχεδιασμό μπορεί να αξιοποιήσει τις θετικές προοπτικές ανάπτυξης του κλάδου της κρουαζιέρας, ώστε να αποκομίσει η χώρα μας τα μέγιστα δυνατά οφέλη.»

«Μετά από μια εξαιρετικά δύσκολη και απαιτητική χρονιά, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε ξανά τους επισκέπτες στα πλοία μας αυτό το καλοκαίρι, και ιδιαίτερα στο νέο μας δρομολόγιο στα ελληνικά νησιά, το “Μυθικό Αρχιπέλαγος”. Δεν πρόκειται για ένα μικρό εγχείρημα, αλλά πραγματικό επίτευγμα που οφείλεται στην ακλόνητη αφοσίωση και τη συντονισμένη ομαδική προσπάθεια των ανθρώπων της Celestyal Cruises, τόσο στα γραφεία μας, όσο και στα πλοία, αλλά και στην υποστήριξη από τους στρατηγικούς μας εταίρους, μεγάλους και μικρούς. Ένα μεγάλο επίσης ευχαριστώ και σε όλους τους αρμόδιους φορείς στην Κύπρο και ιδιαιτέρως το Υφυπουργείο Τουρισμού, Υφυπουργείο Ναυτιλίας και Υπουργείο Mεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, καθώς και το Υπουργείο Υγείας για την εξαίρετη συνεργασία για την ασφαλή και υπεύθυνη επανεκκίνηση της κρουαζιέρας. Είμαστε όλοι χαρούμενοι, που καλωσορίζουμε τους επισκέπτες ξανά στα πλοίa μας για να απολαύσουν τη βραβευμένη, ζεστή και γνήσια ελληνική φιλοξενία, που μόνο η Celestyal μπορεί να προσφέρει, επιστρέφοντας πιο δυνατή από ποτέ», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises, κ. Κρις Θεοφιλίδης.

Το δρομολόγιο του Celestyal Olympia, που ξεκίνησε σήμερα από το λιμάνι της Λεμεσού, θα ολοκληρωθεί στο τέλος του καλοκαιριού, με την τελευταία αναχώρηση στις 21 Αυγούστου 2021. Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας οι επιβάτες θα μπορούν να απολαύσουν αυθεντική ελληνική και μεσογειακή κουζίνα στα τρία εστιατόρια στο πλοίο και να χαλαρώσουν στα πολλά σαλόνια, τα ευρύχωρα ανοιχτά καταστρώματα με δύο πισίνες, καθώς και στα επτά μπαρ του πλοίου το οποίο διαθέτει συνολικά δώδεκα καταστρώματα. Παράλληλα, προσφέρεται ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα εν πλω το οποίο περιλαμβάνει και δύο ελληνικές ορχήστρες που θα χαρίσουν όμορφες μελωδικές στιγμές σε όλη τη διάρκεια της φετινής καλοκαιρινής περιόδου.

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν μία σειρά από ξεχωριστές μουσικές βραδιές «κάτω από τα άστρα» που θα ανταποκρίνεται σε όλες τις ηλικίες και όλες τις προτιμήσεις. Η έναρξη του προγράμματος θα γίνει κατά τη πρώτη αναχώρηση καθώς και στις 10 Ιουλίου, με δύο μοναδικές εμφανίσεις με έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες και σολίστ στο μπουζούκι, τον Θανάση Πολυκανδριώτη. Μαζί με τον γνωστό καλλιτέχνη οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον αγαπημένο λαϊκό ερμηνευτή Στέλιο Διονυσίου, με τη συνοδεία της Αγνής Καλουμένου.

Επιπλέον, οι επιβάτες που θα αναχωρήσουν από το λιμάνι Λεμεσού στις 17 Ιουλίου, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μαγική μουσική βραδιά με τη μελωδική φωνή του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ενώ οι επιβάτες του δρομολογίου με αναχώρηση στις 24 Ιουλίου και στις 31 Ιουλίου αντίστοιχα από Λεμεσό, θα «ταξιδέψουν» ονειρικά με το αγαπημένο μουσικό συγκρότημα ONIRAMA.

Σημειώνεται πως, από τις 30 Αυγούστου 2021, το Celestyal Olympia θα ξεκινήσει τις προγραμματισμένες κρουαζιέρες τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων, «Εικόνες του Αιγαίου» και «Εικόνες Εξερεύνησης», με αναχώρηση από το λιμάνι και τη μαρίνα του Λαυρίου, για το υπόλοιπο της σεζόν. Το φθινόπωρο, το Celestyal Crystal θα πραγματοποιήσει τις κρουαζιέρες «Εκλεκτό Αιγαίο», «Στα Βήματα του Αποστόλου Παύλου» και την κρουαζιέρα «Τρεις Ήπειροι» η οποία συμπεριλαμβάνει και το λιμάνι της Λεμεσού σύμφωνα με το ήδη ανακοινωθέν πρόγραμμα δρομολογίων της εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://celestyal.com/el/

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top