ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Διεθνής Διάκριση για μέλος της οικογένειας της McDonald’s™ στα “2021 Women to Watch Global Awards”

Διεθνής Διάκριση για μέλος της οικογένειας της McDonald’s™ στα “2021 Women to Watch Global Awards”

Θερμά συγχαρητήρια έδωσε η McDonald’s και η μεγάλη οικογένειά της που στελεχώνει το δυναμικό των εστιατορίων της στην Άρτεμη Νταμοτσίδου, η οποία κέρδισε διεθνή διάκριση στα “2021 Women to Watch Global Awards”.

Παρέλαβε το βραβείο “Woman to Watch 2021” που αξιολογεί γυναίκες που ανήκουν στο δυναμικό της McDonald’s, βάσει της απόδοσης και της προσφοράς τους στις ομάδες του εργασιακού περιβάλλοντός τους και την κοινωνία, καθώς και τη συμβολή τους στους κοινούς στόχους της Εταιρείας που τις εργοδοτεί.


Πρόκειται για μία σημαντική και τιμητική στιγμή στην καριέρα της, αφού πρόκειται για μια διεθνή αναγνώριση των προσπαθειών της σ’ ένα θεσμό που συμμετείχαν εκατοντάδες υποψήφιοι. Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι η αξιολόγηση έγινε από Παγκόσμια Επιτροπή της McDonald’s στην οποία συμμετείχαν χώρες από ολόκληρη τη γεωγραφική περιοχή στην οποία ανήκει η McDonald’s Κύπρου (Mέση Ανατολή και Αφρική).


Εκ μέρους της McDonald’s, o HR Manager της Εταιρείας, κος Βασίλης Γιαννάκη, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: «Όλοι εμείς στη μεγάλη οικογένεια της McDonald’s συγχαίρουμε την Άρτεμη για τη διεθνή διάκρισή της. Θεωρώ ότι είναι πραγματικά σπουδαίο όταν ένας άνθρωπος έχει τη δυνατότητα να εξελίσσεται ως επαγγελματίας και να προβάλει τα δυνατά σημεία της προσωπικότητάς του στο περιβάλλον εργασίας του, αποτελώντας παράλληλα θετικό παράδειγμα για τους συναδέλφους του και την κοινωνία ευρύτερα. Η Άρτεμη εντάχθηκε στο δυναμικό μας το 2000 και σήμερα συνεχίζει να μας εμπνέει από τη θέση του “Operations Consultant”, αλλά και με το πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας που τη διακρίνει».


Η υποψηφιότητά της και κατ’ επέκταση η διάκρισή της αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά ότι η McDonald’s ανέκαθεν ενθάρρυνε και συνεχίζει να ενθαρρύνει και να επικροτεί την πρόοδο και διάκριση των ανθρώπων της.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top