Πεδίο μάχης στη Λεμεσό - Όχημα «παραδόθηκε» στις φλόγες μετά τη συμπλοκή ΑΕΛιστών και Απολλωνιστών -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πεδίο μάχης στη Λεμεσό - Όχημα «παραδόθηκε» στις φλόγες μετά τη συμπλοκή ΑΕΛιστών και Απολλωνιστών -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν στη Λεμεσό, ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΛ και του Απόλλωνα.

Μετά το τέλος του αγώνα των γαλαζοκίτρινων της Λεμεσού με την Καραμπάχ, ξέσπασαν επεισόδια έξω από το ΠΑΝΣΥΦΙ του Απόλλωνα στη Λεμεσό, με πετροβολισμούς και ανταλλαγή φωτοβολίδων από τους οπαδούς των δύο ομάδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγνωστοι πετροβόλησαν οχήματα ΑΕΛιστών στη Λεμεσό

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, έχουν προκληθεί ζημιές σε οχήματα στην τουρκοκυπριακή συνοικία και φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και ένα αυτοκίνητο. 

Στο σημείο έσπευσαν τόσο μέλη της Αστυνομίας όσο και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για κατάσβεση της πυρκαγιάς. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα, οπαδοί της ΑΕΛ που επέβαιναν σε όχημα δέχθηκαν πετροπόλεμο στην ίδια περιοχή, χωρίς να σημειωθεί οποιοσδήποτε τραυματισμός.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στη δημοσιότητα με οδηγίες ΠτΔ η έκθεση των Αμερικανών Εμπειρογνωμόνων

Φονική πυρκαγιά: Στη δημοσιότητα με οδηγίες ΠτΔ η έκθεση των Αμερικανών Εμπειρογνωμόνων

Δύο αποτσίγαρα είναι, σύμφωνα με τους Αμερικανούς εμπειρογνώμονες του AFT, η αιτία της φονικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό στις 23 και 24 Ιουλίου 2025, όπως αναφέρεται στην έκθεσή τους που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από την Κυβέρνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE