LIFESTYLE

Τζεφ Μπρίτζες: Η εμπειρία μου με τον κορωνοϊό έκανε τον καρκίνο να μοιάζει με παιχνιδάκι

Τζεφ Μπρίτζες: Η εμπειρία μου με τον κορωνοϊό έκανε τον καρκίνο να μοιάζει με παιχνιδάκι

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη δυσάρεστη εμπειρία του με τον κορωνοϊό, η οποία τον βοήθησε τελικά να βγει πιο δυνατός

Ο Τζεφ Μπρίτζες παραδέχτηκε πως ύστερα από την εμπειρία του με τον κορωνοϊό, ο καρκίνος από τον οποίο πάσχει «μοιάζει με παιχνιδάκι».

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός διαγνώστηκε πέρυσι τον Οκτώβριο με λέμφωμα, ένα είδος δηλαδή, καρκίνου του αίματος. Στην πορεία, ο 71χρονος ηθοποιός δεν κατάφερε να γλιτώσει από την πανδημία του κορωνοϊού, από τον οποίο και νόσησε, όμως όπως αναφέρει, ίσως τελικά, να έγινε «για καλό».

«Ο καρκίνος μου βρίσκεται σε ύφεση. Ο όγκος έχει συρρικνωθεί στο μέγεθος ενός βόλου», εξήγησε με μία δημοσίευσή του στα social media.

Όπως ανέφερε αργότερα, σε δημόσια δήλωσή του, μπορεί ο κορωνοϊός να ήταν μία πολύ δύσκολη εμπειρία για εκείνον και «τον διέλυσε», όμως πλέον αισθάνεται πολύ καλύτερα από ό,τι στην αρχή.

«Ο κορωνοϊός με διέλυσε για τα καλά. Εμβολιάστηκα πλήρως όμως, και νιώθω πολύ καλύτερα. Ο λόγος που ο ιός κράτησε τόσο πολύ είναι γιατί το ανοσοποιητικό μου είναι ήδη πολύ αποδυναμωμένο από την χημειοθεραπεία. Η εμπειρία μου με τον Covid-19 έκανε τον καρκίνο μου να μοιάζει με παιχνιδάκι», δήλωσε.

Περιέγραψε μάλιστα, πως υπήρχαν στιγμές που ένιωθε αφόρητο πόνο κατά την διάρκεια της νύχτας, ενώ πίστευε πως ίσως πέθαινε χωρίς να το καταλάβει. «Πίστευα πως πλησίαζα στις πύλες του παραδείσου», είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτή η τριβή με τη θνητότητα μου έδωσε ένα δώρο. Κατάλαβα πως η ζωή είναι μικρή και όμορφη. Η αγάπη γύρω μας είναι διαθέσιμη κάθε στιγμή», κατέληξε.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top