ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεν περιέχουν ιστό του Θανάση Νικολάου τα 37 πλακίδια που επιστράφηκαν στην Κύπρο – Προχωρά σε νέα καταγγελία η οικογένεια

Δεν περιέχουν ιστό του Θανάση Νικολάου τα 37 πλακίδια που επιστράφηκαν στην Κύπρο – Προχωρά σε νέα καταγγελία η οικογένεια

Σε νέα καταγγελία προχώρησε η οικογένεια του άτυχου Εθνοφρουρού, Θανάση Νικολάου. Κι αυτό γιατί τα 37 πλακίδια (σ.σ. που είχε κατακρατήσει ο καθηγητής Εμαννούηλ Αγαπητός) επιστράφηκαν στην Κύπρο και δεν περιέχουν ιστό του θανόντα.

Το ρεπορτάζ φέρνει στο φως ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου του «Alpha» με τη νέα αποκάλυψη να δημιουργεί ακόμη περισσότερα ερωτηματικά για τον θάνατο του Θανάση Νικολάου. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα 37 πλακίδια μεταφέρθηκαν χθες (12/10) στην Κύπρο από αστυνομικό που είχε μεταβεί στην Αθήνα για να τα παραλάβει.

Το ότι κανένα από τα 37 πλακίδια δεν περιέχει ιστό του θανόντα, προκύπτει από συμπληρωματική έκθεση της παθολογοανατόμου Δήμητρας Καραγιάννη οποία εξέτασε τα 37 πλακίδια πριν τη χθεσινή μεταφορά τους στην Κύπρο.

«Τα 37 πλακίδια που μου εδόθησαν για εξέταση από τον κ. Αγαπητό δεν αφορούν τον συγκεκριμένο ιστό, δεν εμπεριέχουν ιστό, δεν έχουν κοπεί από ιστό, δεν έχουν εξεταστεί ποτέ ξανά και δεν ανήκουν στο υοειδές οστό που εστάλη από την Κύπρο και το οποίο ανήκει στον Αθανάσιο Νικολάου», σημείωσε η Δήμητρα Καραγιάννη μιλώντας στον «Alpha».

Είναι σημαντικό ν’ αναφερθεί ότι η οικογένεια Νικολάου είχε καταγγείλει πριν από δύο μήνες με επιστολή της προς τον Γενικό Εισαγγελέα, ότι ο δρ Αγαπητός απέστειλε πίσω στην Κύπρο μόνο 313 πλακίδια από τα 325 που εξετάστηκαν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top