ΦΟΝΙΚΟ ΠΑΦΟΣ: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες - Έτσι την σκότωσε - Ομολόγησε ότι στραγγάλισε τη σύζυγο του

ΦΟΝΙΚΟ ΠΑΦΟΣ: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες -  Έτσι την σκότωσε - Ομολόγησε ότι στραγγάλισε τη σύζυγο του

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που φέρεται να ομολόγησε ο 75 χρονος, ο οποίος ισχυρίζεται ότι σκότωσε τη σύζυγο του.

Υπόθεση φόνου διερευνά η Αστυνομία στην Τρεμιθούσα στην Πάφο, οπου εντόπισε νεκρή στο σπίτι της 75χρονη γυναίκα Βρετανικής καταγωγής, με τον σύζυγο της σε κακή κατάσταση (σε κατάσταση μέθης) , να ισχυρίζεται ότι την σκότωσε.

Σοκάρουν όσα ισχυρίστηκε παραδεχόμενος προφορικά στους Αστυνομικούς που βρέθηκαν στο σημείο τη διάπραξη του εγκλήματος , αναφέροντας ότι την έπνιξε με τα χέρια του.

Να σημειωθεί ότι μετά την κατα τον συζυγο ισχυριζόμενη δολοφονία της συζύγου του, είχε τηλεφωνήσει στον αδερφό του στην Αγγλία αναφέροντας του ότι "Σκότωσα τη γυναίκα μου" ενώ κατανάλωσε χάπια για να θέσει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η γυναίκα, εκ πρώτης όψεως, δεν φένεται να φέρει τραύματα, ωστόσο πρόκειται να εξεταστεί από ιατροδικαστή για να εξακριβωθούν οι ακριβεις συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατός της.

O σύζυγος και κατα ομολογία ισχυριζόμενος δολοφόνος, διακομίσθηκε με τη συνοδεία αστυνομικών στον Νοσοκομείο Πάφου, ενώ η σκηνή τελεί υπό φρούρηση στην παρουσία ιατροδικαστή και Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE